Anasayfa > Oyun Haberleri > Bazı PlayStation Özel Oyunları PC Platformuna Gelebilir

Bazı PlayStation Özel Oyunları PC Platformuna Gelebilir

Sony’nin PC platformuna taşımayı planladığı bazı PlayStation özel oyunları bir Twitter kullanıcısı tarafından sızdırılmış olabilir.

Geçtiğimiz dönemlerde Sony, Detroit: Become Human, Death Stranding, Horizon: Zero Dawn gibi PlayStation konsollarına özel olarak geliştirdiği bazı oyunları PC oyuncuları ile buluşturmuştu. PC sürümünü geliştirdiği yapımlardan büyük gelir elde eden Sony 2020 kurumsal raporunda önümüzdeki dönemlerde daha fazla PlayStation için özel geliştirilen oyunu PC’ye çıkarmayı planladığını da belirtmişti.

Twitter’da daha önce isabetli sızıntıları paylaşmış @CrazyLeaksOnATrain, yaptığı paylaşımında PC’ye gelecek PlayStation oyunlarının listesini takipçileri ile paylaştı.

Bu paylaşıma göre PC’ye çıkacak PlayStation özel oyunları listesi şöyle:

  • Bloodborne
  • Ghost of Tsushima
  • God of War
  • Uncharted Collection

Oyuncular, Bloodborne ve Ghost of Tsushima oyunlarının PC platformuna gelmesine ihtimal veriyor. Fakat 2018’de yılın oyunu seçilen God of War ve Uncharted serisinin ilk üç oyununun remastered versiyonlarını içeren Uncharted Collection gibi yapımları bilgisayarda görme ihtimalimiz oldukça düşük. Bu bağlamda son örnek Days Gone olmuş ve post-apokaliptik hayatta kalma oyununun bilgisayara geleceği duyurulmuştu.

PlayStation platformuna özel olarak geliştirilen ve sonrasında PC’ye çıkarılan yapımlardan oldukça kâr elde eden Sony, listedeki oyunlar dahil olmak üzere bir çok PlayStation özel oyununun PC versiyonlarını piyasaya sürecek gibi görünüyor.

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir