Anasayfa > Oyun Haberleri > Beasts of Maravilla Island 12 Haziran’da Çıkıyor

Beasts of Maravilla Island 12 Haziran’da Çıkıyor

Canavarlarla dolu fantastik bir adanın fotoğrafçılığını yaptığınız Beasts of Maravilla Island, PC ve Switch için 12 Haziran’da çıkıyor.

Whitethorn Games ve Banana Bird ortaklığıyla yapılan bir oyun olan Beasts of Maravilla Island, büyülü ve canavarla dolu bir adayı keşfetmek için yola çıkan Maria adında bir fotoğrafçının macerasını anlatıyor. Tıpkı Pokémon Snap gibi etrafın fotoğraflarını çekebilir, yeni yaratıklar keşfedebilir ve onların üzerine gözlemler yapabilirsiniz. Oyunun çıkış tarihi PC ve Nintendo Switch için 12 Haziran olsa da PlayStation 4 vs Xbox One için çıkış tarih çok yakında açıklanacak.

Beasts of Maravilla Island

İçinde yaklaşık 50 farklı canlı türünün yer aldığı, her canlının kişiliklerinin ve huylarının birbirinden farklı olduğu bu ada bulmacalar, gizli anıtlar ve birbirinden farklı doğal harikalar da bulunuyor. Çektiğiniz fotoğrafları el kitabınızda hatıra olarak saklayabilir ve karşılaştığınız bitkilerin, böceklerin ve canlıların hakkında yaptığınız gözlemleri not alabiliyorsunuz.

Death Stranding Director’s Cut Duyuruldu

Bilgisayarınızda ya da konsolunuzun başında rahat bir vakit geçirmek isteyenlerin, kendini kasarak insanlardan daha iyi olduğunu kanıtlamak yerine oyunun dünyasına kendini vermek isteyenlerin sevebileceği bir oyun olan Beasts of Maravilla Island; sanat stili, fragmanında gösterilen canavarlar ve bu canavarlarla olan etkileşimlere bakıldığı kadarıyla eğlenceli, şirin bir oyun gibi gözüküyor. Eski Pokémon ve benzeri oyunları oynamış biriyseniz ve ona benzer bir deneyim yaşamak istiyorsanız bu oyun sizin ilginizi çekebilir. Oyunun fragmanı için aşağıdaki videoya bakabilirsiniz.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir