Anasayfa > Oyun Haberleri > Bethesda Deathloop’u Bir Kez Daha Duyurdu

Bethesda Deathloop’u Bir Kez Daha Duyurdu

Arkane Studios’un geliştirdiği Deathloop, Bethesda’nın resmi Twitter hesabından bir kez daha duyuruldu. Detaylar haberimizde.

21 Mayıs 2021 yılında çıkış yapacak olan Deathloop, gün içerisinde Bethesda tarafından tekrar duyuruldu. Kısır bir döngüde kalan iki düşmana hayat verdiğimiz oyun PR ekibinin zekice paylaşımı sayesinde tekrar gündeme geldi.

İngilizce loop kelimesi dilimizde döngü anlamına geliyor. Deathloop oyunu ise birbirini sürekli öldüren ve aynı süreci en baştan yaşayan iki düşmanı konu alıyor. Oyunun sürekli başa saran teması reklamcılık sürecini de etkilemiş olacak ki, Bethesda oyunu aslında daha önce duyurmuş olmasına rağmen resmi hesabı üzerinde tekrar paylaştı.

Juliana ve Colt adlı iki karakteri canlandıracağımız oyunun resmi PlayStation 5 oynanış videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Birinci şahıs nişancı bakış açısıyla oynanan oyun silah ve yetenek konusunda geniş bir yelpaze sunacak gibi görünüyor. Oyuncular hem PVP hem de PVE elementlerini barındıran oyunda Blackreef adasında geçen sonsuz döngülerde birbirlerine karşı mücadele verecek.

Dishonored serisinin geliştirici koltuğunda oturan Arkane Studios, Deathloop’u PC ve PlayStation 5′e özel olarak geliştiriyor. Oyunun yayıncı koltuğunda ise Bethesda Softworks oturuyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir