Anasayfa > Oyun Haberleri > Bethesda Engelli Oyuncular İçin Fallout 76’ya Tekerlekli Sandalye Ekledi

Bethesda Engelli Oyuncular İçin Fallout 76’ya Tekerlekli Sandalye Ekledi

Bethesda engelli bir Reddit kullanıcısının isteği üzerine Fallout 76 ‘ya tekerlekli sandalye ekledi. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz ay u/Kythail rumuzlu bir Reddit kullanıcısı Fallout 76 subreddit kısmından Bethesda’ya bir ricada bulundu. “Lütfen tatlı Beth, bana bir tekerlekli sandalye ver” başlığıyla paylaşım yapan kullanıcı, açıklamasında engelli olduğunu ve oyunda bir tekerlekli sandalye görmek istediğini ifade etti. Beth kelimesiyle oyunun geliştiricisi Bethesda’yı kasteden kullanıcı, Reddit’te yaptığı paylaşımla büyük ilgi gördü ve gönderi geliştirici ekibe kadar ulaştı.


Kullanıcının yaptığı paylaşımdan bir ay sonra C.A.M.P dekorasyonları kapsamında oyuna tekerlekli sandalyeler eklendi. Oyuncular Fallout 76’nın tasvir ettiği post nükleer West Virginia’da çeşitli kamplar kurabiliyor ve diledikleri gibi dekore edebiliyor.

Kendisinden bir parça görmek istediğini dile getiren u/Kythail de kampında bir tekerlekli sandalye görürse çok mutlu olacağını belirtmişti. Diğer Fallout 76 oyuncuları sayesinde oyuncunun isteği Bethesda’ya kadar ulaştı ve son güncellemeyle tekerlekli sandalyeler oyuna eklendi.

Fallout serisinin son halkası olan Fallout 76 post nükleer dünyada çevrimiçi bir deneyim sunuyor. Oyuncuları radyoaktif atıkların mahvettiği bir dünyaya götüren oyun serinin en az sevilen oyunlarından biri olsa da yıpranmış imajını yavaş yavaş iyileştiriyor. Steam Sonbahar İndirimleri kapsamında fiyatı düşen ve aynı zamanda Xbox Game Pass servisinde de oynanabilen yapım, son olarak Steel Dawn ek paketini bünyesine kattı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir