Anasayfa > Oyun Haberleri > Bethesda Indiana Jones Oyunu Geliştiriyor!

Bethesda Indiana Jones Oyunu Geliştiriyor!

Bethesda Indiana Jones oyunu geliştirdiğini duyurdu. Oyun için bir teaser video yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde Microsoft tarafından satın alınan Bethesda‘dan yeni bir oyun haberi geldi. Stüdyonun resmi Twitter hesabı üzerinden LucasfilmGames işbirliği ile bir Indiana Jones oyunu geliştirildiği duyuruldu.

Geliştirilen oyuna dair açıklamalarla beraber bir de teaser videosu paylaşıldı.

“Özgün bir hikayeye sahip yeni bir Indiana Jones oyunu MachineGames stüdyomuz tarafından geliştiriliyor. Özel olarak Todd Howard ve Lucasfilm Games işbirliği ile yapılan oyun hakkında daha sonra yeni detayları duyuracağız. Bu haberi verdiğimiz için çok heyecanlıyız!”

Bethesda’nın yaptığı paylaşım ise Xbox’un resmi Twitter hesabında kendine yer buldu.

Bethesda Indiana Jones oyunun çıkış tarihine dair herhangi bir detayı doğal olarak henüz paylaşmadı. Paylaşılan teaser videoda ise Indiana Jones’un ikonik eşyaları ile beraber çeşitli objeler yer alıyor. Daktilonun üzerinde geliştirici stüdyo MachineGames‘in adı yer alırken, yanındaki kamerada da Lucasfilms Games logosu bulunuyor.

Bethesda daha önce Fallout ve The Elder Scrolls gibi yapımların geliştirici koltuğunda oturmasıyla biliniyor. Ünlü firmanın yönetmen pozisyonunda ise Todd Howard oturuyor. Fallout 76’nın felaketi andıran çıkışına rağmen oyunu uzun vadede çok daha iyi bir hale getiren Todd Howard, Indiana Jones üzerinde Lucasfilms Games ile beraber çalışacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

  1. Bethesda boş yapma kardeşim TES 6 çıkart

    Güzel yazı bu arada <3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir