Anasayfa > Oyun Haberleri > Bethesda Oyunlarında Yeni Nesile Geçiş

Bethesda Oyunlarında Yeni Nesile Geçiş

Bethesda tarafından yayınlanan popüler yapımlar Doom Eternal ve ESO için yeni nesilde tekrar satın almak gerekmeyecek. Detaylar haberimizde.

Bethesda

Geçtiğimiz Mart ayında çıkış yapan DOOM Eternal ve MMO severlerin yoğun ilgisini toplayan Elder Scrolls Online, sevenleri ile Playstation 5 ve Xbox Series X neslinde de buluşmaya hazırlanıyor. Yayıncı Bethesda tarafından açıklanan bilgi ise bu oyunların hayranlarını fazlası ile sevindiren cinsten. Son açıklamalara göre ise bu oyunların PS4 ve Xbox One versiyonlarına sahip iseniz yeni nesil versiyonları için para ödemeniz gerekmeyecek.

Bethesda’nın yaptığı açıklamaya göre önümüzdeki aylarda ESO ve Doom Eternal için yeni nesile çıkış tarihleri ve yapılan iyileştirmeler listesi yayınlanacak. Firma ayrıca henüz bir açıklamaları bulunmasa da önümüzdeki zamanlarda diğer oyunları için de bu şekilde çalışmalar yapmak konusunda kararlı olduğunu belirtiyor.

Ayrıca bu sene online olarak düzenlenme kararı alınan QuakeCon (yeni adıyla QuakeCon at Home)’u takip ederek de yeni çıkacak veya yeni nesile gelmesi muhtemel Bethesda oyunları hakkında bilgi edinmeniz de mümkün. Markanın diğer oyunları hakkında böyle gelişmeler oldukça yine sizlere aktarıyor olacağız.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir