Anasayfa > Oyun Haberleri > Bethesda Remake Projeleri İçin Bir Stüdyo Kuruyor Olabilir!

Bethesda Remake Projeleri İçin Bir Stüdyo Kuruyor Olabilir!

Oyun dünyasının devlerinden Bethesda remake projelerine hız vermek için yeni bir stüdyoyla oyuna dahil olma hazırlığında gibi görünüyor.

The Elder Scrolls, Fallout ve daha pek çok sevilen seri ile oyuncuların gönüllerinde taht kurmuş olan Bethesda yakın zamanda en çok Microsoft çatısı altına girmesi ile adından söz ettirdi. Oyun dünyasını sallayan bu yeni işbirliği ile birlikte sevilen Bethesda oyunlarının yalnızca PC ve Xbox kanadına çıkabileceği gibi ihtimaller de bol bol konuşuldu. Ancak görünüşe göre bu tartışmalar süregelirken Bethesda kollarını bambaşka bir proje için sıvamış vaziyette. Oyun dünyasının gündemine bomba gibi düşen bir söylentiye göre Bethesda remake projelerine hız vermeye hazırlanıyor ve bu amaçla yeni bir stüdyo kurmak için de kolları sıvamış vaziyette.

Microsoft Bethesda ‘nın Ana Şirketi ZeniMax Media’yı Satın Aldı!

Yayıncı ve YouTuber Skullzi tarafından ortaya atılan iddialar oyun dünyasının pek çok kanadında da geniş yankı buldu. Birçok güvenilir kaynaktan farklı insanlardan bu söylentiyi duyduğunu belirtmiş olan Skullzi ayrıca Bethesda‘nın merakla beklenen yeni oyunu Starfield için de tarih verdi. Buna göre Starfield 2022 yılının ilk çeyreği içerisinde oyuncularla buluşabilir. Bu söylentilere göre Starfield haricinde elindeki halihazırda tutmuş ve sevilen yapımlarının da üzerine eğilecek gibi görünen Bethesda ile ilgili iddialar daha şimdiden oyuncuları da heyecanlandırmış vaziyette. Pek çok kişinin ortada henüz resmi bir şey olmamasına karşın Fallout: New Vegas ya da The Elder Scrolls: Morrowind remake’i beklediğine neredeyse eminiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir