Anasayfa > Oyun Haberleri > Bethesda’nın Yeni Oyunu Starfield Bu Yıl Çıkış Yapabilir

Bethesda’nın Yeni Oyunu Starfield Bu Yıl Çıkış Yapabilir

Bethesda’nın merakla beklenen oyunlarından Starfield hakkında yeni söylentiler ortaya çıktı. Oyun bu yıl içinde çıkış yapabilir.

Ortaya çıkan söylentilere göre merakla beklenen oyunun 2021 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. Fakat pandeminin süreci nasıl etkilediğine dair soru işaretleri bulunuyor. Gelecek günlerde görebileceğimiz bir Microsoft/Bethesda etkinliğinde oyuna dair yeni detaylar ortaya çıkabilir.

Öne sürülen ifadelerde Bethesda’nın Starfield’i 2021 yılı içerisinde çıkarmaya dair istekli olduğu belirtiliyor. COVID-19 pandemisinin bu hedefi ne denli etkilediği ise henüz kesinleşmiş değil. Starfield çıkış tarihi hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. NateDrake tarafından öne sürülen iddialar ise oyunun bu yıl sonuna dek bizlerle olacağını işaret ediyor.

Bethesda’nın önde gelen ismi Todd Howard, Starfield çıkış tarihi hakkında konuşmuş ve oyunun The Elder Srolls 6’dan önce geleceğini belirtmişti. Uzayda geçecek olan oyunun RPG türünde olacağı haricinde başka bir bilgi yer almıyor. Heyecanla beklenen oyunu resmi duyuru videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Todd Howard geçtiğimiz ay oyunun kısmen oynanabilir durumda olduğunu bir röportajda söylemiş ve aktif geliştirme sürecinin Fallout 4’ün bitişinden bu yana devam ettiğini de eklemişti. Oyunun uzun bir süredir kağıt üzerinde tasarlandığı da detaylar arasında yer alıyor.

Howard, Starfield’in geliştirme sürecinde ilham almak için Elon Musk’un SpaceX tesislerini ziyaret etmişti.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir