Anasayfa > Oyun Haberleri > Beyond: Two Souls, Heavy Rain ve Detroit: Become Human İçin Fiziksel Kopyalar Geliyor!

Beyond: Two Souls, Heavy Rain ve Detroit: Become Human İçin Fiziksel Kopyalar Geliyor!

Quantic Dream, Koch Media ile yaptığı anlaşma ile beraber Beyond: Two Souls, Heavy Rain ve Detroit: Become Human oyunlarını fiziksel olarak satışa sürüyor.

Quantic Dream tarafından geliştirilen üç adet interaktif film, fiziksel olarak satılmaya başlanacak. Koch Media ile yapılan işbirliği sayesinde bizleri ahlâki ikilemlere sokup kendi evreninin içindeymiş gibi hissettiren bu üç sanat eseri fiziksel olarak satılmaya başlanacak.

Sadece belli bölgelerde yapılacak olan fiziksel satışlar 20 Mart’ta başlayacak. Oyunların fiziksel olarak satılacağı bölgeler ise aşağıdaki şekilde:

  • İskandinav bölgesi
  • Almanya
  • Avusturya
  • İsviçre

detroit kara

Bölge sınırlı olsa da oyun koleksiyoncuları ilerleyen zamanlarda kendi ülkelerinde de satışların başlamasını umuyor. Gelecekte bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Heavy Rain ve Beyond: Two Souls, 19.99€ karşılığında satılacakken Detroit: Become Human’ın fiyatı 39.99€ olacak. Oyunları şu anda dijital ortam üzerinden Epic Games Store’dan Türkiye’ye özel fiyatlarla satın alabilirsiniz. Epic Games’in yılbaşı indiriminden yararlandıysanız eğer, kalan 60 TL’lik indirim kodunuzu da kullanmayı unutmayın 🙂

Fiziksel satış günümüzde eskisi kadar popüler olmasa da koleksiyoncuların işine gelen bir gelişme oldu bu. Beyond: Two Souls, Heavy Rain ve Detroit: Become Human oyunlarının fiziksel satışı bakalım önümüzdeki günlerde diğer ülkelerde de başlayacak mı?

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, iyi oyunlar diliyoruz.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir