Anasayfa > Oyun Haberleri > Bilimkurgu ile Korku Türünü Harmanlayan Shadows of Kepler 2021’de Geliyor

Bilimkurgu ile Korku Türünü Harmanlayan Shadows of Kepler 2021’de Geliyor

Infinite Hole tarafından geliştirilen Shadows of Kepler 2021’nin ilk çeyreğinde çıkış yapacak. Oyun RPG ögeleri barındıran bir FPS olacak.

Bilimkurgu ve korku ögelerini FPS bakış açısıyla harmanlayan Shadows of Kepler, RPG ögelerinin ve seçimlerin de bulunduğu bir yapım olacak. Yer yer Dead Space ile Mass Effect atmosferlerini çağrıştıran oyunda kelebek etkisi hakim olacak. Geliştirici ekibin verdiği demeçte oyunda diyalogların bulunacağı ve karakterimizin söyleyeceği şeylerin bir sonuca bağlı olduğu da belirtildi.

shadows of kepler

Bir gemi kazasından sonra Kepler gezegeninde hayatta kalmak için mücadele vereceğimiz oyunda Sergeant Cooper adındaki karakteri canlandıracağız. Shadows of Kepler demo sürümünü oyunun resmi Steam sayfası üzerinden indirebilir, oyun hakkında verilen bilgilere göz atabilirsiniz.

  • Büyüleyici olduğu kadar tehlikeli bir dünya olan Kepler’i keşfedin.
  • Ölümcül savaşlara girmeden önce silahlarınızı geliştirin ve taktiksel dövüşten yararlanın.
  • Seçimleriniz, Kepler’deki serüveninizde hayatta kalmanıza yardımcı olacak. Her seçimin bir sonucu olacağı için oyun tekrar oynanılabilirliğiyle öne çıkıyor.
  • Kepler’de karşılaşacağınız mekanları keşfedin ve uzay kıyafetinizi kullanarak hayatta kalmaya çalışan diğer insanlara yardımcı olun.

Ana karakterin adıyla bize Interstellar filmini hatırlatan oyunda Dead Space’ten çıkan yaratıklarla mücadele edecek ve RPG ögeleriyle karşılaşacağız. Oyunun geçen yıl 17 dakikalık bir oynanış videosu yayınlanmıştı. Geçtiğimiz gün görücüye çıkan videoda ise oyunun grafik ve oynanış bağlamında büyük yol kat ettiğini söylemek mümkün.

Oyundan kaydedilen güncel videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/Cw0Bxl3Y8Kk

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir