Anasayfa > Oyun Haberleri > Biomutant Fragmanı Oyunun Büyüleyici Dünyasını Tanıtıyor

Biomutant Fragmanı Oyunun Büyüleyici Dünyasını Tanıtıyor

Biomutant fragman videosu oyunun fantastik dünyasını gözler önüne seriyor. Oyuna dair detaylar haberimizde.

Uzun süredir geliştirilen Biomutant yakın zamanda çıkış yapacak. Sancılı ve ertelemelerle dolu bir geliştirme süreci geçiren oyunun yapımcı koltuğunda ise Experiment 101 oturuyor. Merakla beklenen oyundan yeni bir fragman yayınlandı. Yayıncı firma THQ Nordic’in resmi YouTube kanalında paylaşılan fragman, oyunun büyüleyici dünyasını gözler önüne seriyor.

Fragmanı aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Biomutant’ın fantastik dünyasında birbirinden ilginç biyomlar, terk edilmiş şehirler, harabe haline gelen yapımlar ve antik kentler yer alıyor. Fragman videosunun açıklama kısmında ise videoda görülen tüm içeriğin oynanış esnasında kaydedildiği belirtiliyor.

Biomutant Hakkında

Çıkışına yaklaşık bir ay kalan oyun, kirlilikten dolayı zehirlenen canlı bir diyarı resmediyor. Oyuncuların ise tüm dünyayı kurtaracak olan Tree of Life’i koruması gerekiyor. Devasa ağacın kökleri ise diyarın altı farklı kabilesi tarafından korunuyor.

Yayınlanan fragman videosunda karakterin açık dünyada özgürce gezebildiğini ve çeşitli aletler aracılığıyla yolculuk ettiğini görebiliyoruz. Geçtiğimiz süreçte oyuncuların, karakterlerinin fiziksel ve ruhsal şekillerini değiştirebileceği ve bu doğrultuda yeni yeteneklerin kilidini açabileceği de ifade edilmişti. Aynı zamanda yeni silahlar, ekipmanlar ve seyahatleri kolaylaştıran farklı aletler de üretme sistemiyle elde edilebilecek.

Oyunun sistem gereksinimleri ise geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Aşağıdaki bağlantı üzerinden Biomutant sistem gereksinimleri tablolarına göz atabilirsiniz.

Biomutant Sistem Gereksinimleri Resmi Olarak Duyuruldu

Renkli ve canlı dünyasıyla oyuncuları ilginç bir yolculuğa davet eden yapım PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkış yapacak. Biomutant çıkış tarihi ise 25 Mayıs 2021 tarihi olarak belirlendi.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir