Anasayfa > Oyun Haberleri > Biomutant Yeni Oynanış Videosu İle Karşımızda

Biomutant Yeni Oynanış Videosu İle Karşımızda

Çıkış yapması oyuncular tarafından merakla beklenen Biomutant yeni oynanış videosu ile beklentileri yükseltti. Detaylar haberimizde.

Geliştirici koltuğunda Experiment 101, yayıncı koltuğunda ise THQ Nordic‘in oturduğu aksiyon-rol yapma türündeki Biomutant karşımıza ilk olarak 2017 yılının Gamescom fuarında çıkmıştı. Duyurusu ile bile oyuncularda büyük beklenti yaratan Biomutant fuardaki demo sürümü ile de beğeni toplamayı başarmıştı. Bu tarihten itibaren bir sessizliğe gömülen oyundan geçtiğimiz yıl itibariyle yeniden haberler almaya başlamıştık. Resmi çıkış tarihi 25 Mayıs 2021 olarak duyurulan oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek. Bizleri yaratılan masalsı dünyanın içine bırakan oyunda gerek Kung-Fu temelli yakın dövüş yeteneklerimizi, gerek menzilli silahlarımızı, gerekse de farklı özel güçlerimizi kullanarak maceranın tam ortasına atılacağız. Büyük bir beklenti ile yolları gözlenen oyundan yeni bir de oynanış videosu geldi. GameInformer tarafından yayınlanan oynanış videosu oyunun büyüleyici dünyasını gözler önüne seriyor.

Biomutant Sistem Gereksinimleri

Biomutant için yayınlanan bu yeni oynanış videosu ile birlikte oyunun geçtiği büyüleyici açık dünyaya da bir bakış atma şansımız oluyor. Farklı biyomların ustaca birleştirilmesi ile oluşturulmuş olan açık dünyada bu biyomlara göre farklı düşman tipleri de bizleri bekliyor olacak. Açık alanlarda olduğu kadar kapalı alanlarda da yol alacağımız oyun içerisinde farklı ufak bulmacalar da barındırıyor olacak. Loot yapmanın yanı sıra eldeki silahlarımızı da geliştirmenin büyük önem taşıyacağı oyun yarattığı beklentiyi karşılayabilecek mi bunu 25 Mayıs tarihinde göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir