Anasayfa > Oyun Haberleri > BioShock 4 Açık Dünya Türünde Olabilir

BioShock 4 Açık Dünya Türünde Olabilir

Yayınlanan bir iş ilanı sayesinde elde edilen ipuçları gösteriyor ki BioShock 4 açık dünya olarak karşımıza çıkabilir. Detaylar haberimizde.

Takvimler 2007 yılını gösterirken ilk oyunu ile oyuncuların karşısına çıkmış olan BioShock o tarihten bu yana bir üçleme olmayı başardı. İlk iki oyunun sualtının derinliklerinde geçen karanlık atmosferinin ardından seri üçüncü oyunu olan Infinite ile bambaşka bir yöne evrilerek bizleri denizin derinliklerindeki Rapture şehrinden alarak bulutların üzerindeki Columbia‘ya götürüyordu. Her oyunu ile övgü toplamayı başarmış olan seri pek çok ödüle de layık görüldü. Ancak 2013 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan BioShock Infinite‘in ardından seri derin bir sessizliğe gömülmüştü. Ortaya çıkan bir iş ilanı ise hem serinin yeni oyunu hakkında oyuncuları heyecanlandırdı hem de açık dünya elementlerini göreceğimizin mesajını verdi.

BioShock Infinite: Bizden Olanların Ütopyası Columbia Üzerine

BioShock 4 açık dünya

Geliştirici Cloud Chamber tarafından verilen iş ilanı birçok pozisyon için yeni çalışma arkadaşları arandığını ifade ediyor. Bu ilanlar içerisinden biri ise diğerlerine göre daha çok göze çarpıyor. Bu ilanda stüdyonun BioShock dünyasını bir kez daha hayata döndürmek” için kıdemli bir yazar arandığından bahsediliyor. Bunun devamında ise açık dünya ortamında karakter merkezli hikayeler yazabilecek birinin arandığı ifadeleri kullanılıyor. Daha önce ortaya çıkan bazı diğer ipuçları ve söylentiler de serinin geleceğinin bambaşka bir şehir ve ortamda devam edeceğini ortaya koymuştu. Kısacası yeni BioShock oyununda ne Rapture ne de Columbia’yı göremeyebiliriz. BioShock 4 hakkında henüz resmi ağızlardan gelen pek fazla açıklama bulunmasa da yapımın açık dünya başta olmak üzere pek çok yenlik ile karşımıza çıkacağı daha şimdiden neredeyse kesin gibi.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir