Anasayfa > Oyun Haberleri > Bir GTA 6 Karakteri Seslendirmeni Tarafından Ortaya Çıkartılmış Olabilir!

Bir GTA 6 Karakteri Seslendirmeni Tarafından Ortaya Çıkartılmış Olabilir!

Projede yer alan bir seslendirme sanatçısı bir GTA 6 karakteri için bazı ipuçlarını ve karakterin adını ortaya koymuş olabilir.

Oyun dünyasına en uzak insanlar tarafından bile adı bilinen serilerden olan GTA karşımıza son oyunu olan GTA 5 ile 2013 yılında çıkmıştı. Rockstar Games‘in adeta para basma makinasına dönüşmüş olan GTA 5 ve apayrı bir oyun sayabileceğimiz GTA Online henüz popülerliklerinden neredeyse hiçbir şey kaybetmiş değiller ancak buna karşın hayranların gözü elbette ki serinin yeni oyununun duyurusunda. Hakkında çıkan her haber ve dedikodu ile bizleri biraz daha heyecanlandırmayı başaran GTA 6 hakkında bu kez gelen bilgiler oyundan bir karakteri ortaya çıkartmış olması ihtimali bakımından önemli.

GTA 6 karakteri

Profesyonellere Özel GTA 5 Testi ile Bilginizi Ölçüyoruz!

Projede seslendirme sanatçısı olarak yer alan Dave Jackson sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda bir GTA 6 karakteri için bazı bilgiler ortaya attı. Jackson‘ın aktardıklarına göre kendisi yapımda polis şefi Captain McClane adlı bir karakteri seslendirmesi için Rockstar Games tarafından oyun kadrosuna dahil edilmiş. Gönderisinde Rockstar Games‘ten gelen teklife zamanı olmadığını söylemeye cesaret edemediğini ve böylesine profesyonel ve eğlenceli bir ekiple çalışmanın ayrıcalık olduğunu belirtmiş olan sanatçı bu gönderisi ile GTA 6‘nın seslendirme aşamasına geçtiğini de dolaylı yoldan aktarmış oldu. Jackson‘ın karakteri olan polis şefi McClane‘e geri dönecek olursak ise karakter hakkında şimdilik seslendirme sanatçısı tarafından ortaya atılan iddialarda geçen ismi ve ünvanı haricinde başka bilgimiz yok. Tüm bu açıklamalar karşısında Rockstar Games de beklendiği üzere sessizliğini koruyor. Bakalım ilerleyen günler bize merakla beklenen GTA 6 ile ilgili neler getirecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir