Anasayfa > Oyun Haberleri > Bireysel Mod, Shadow Arena’ya Yenilenen Özellikleriyle Dönüyor

Bireysel Mod, Shadow Arena’ya Yenilenen Özellikleriyle Dönüyor

PearlAbyss bugün ‘Bireysel Mod’un ana savaş modu olarak Shadow Arena’ya geri döndüğü açıklamasını yaptı. Oyuncular yaklaşan yeni beta sezonunu bekliyorken bir kez daha tek başına mücadelenin de tadını çıkarabilecekler.

Bireysel Mod Geri Dönüyor

 

“Bireysel Mod” 8 ile 12 oyuncu arasında hayatta kalan tek kişi olmak için yarışılan bir savaş modudur. Yeni Bireysel Mod ile oyuncuların eşyalara bağımlılığı, maç başladıktan sonra her dakika kazanılan AP ve DP ile önceki versiyona göre nispeten daha düşük olacak. Yanı sıra oyuncular, belirli oyunculara karşı 1’e 1 savaşmak için Kara Ruh becerisi olan “Bariyer”i de kullanabilecekler. Oyuncuların boya eşyaları gibi çeşitli ödüller kazanabilecekleri özel bir GM etkinliği de gerçekleştirilecek.

 

Ayrıca, Shadow Arena Beta Sezonu 6, 12 Ağustos’ta başlayacak. Yeni sezonda yeni petler tanıtılacak ve Bireysel Modun ardından Trio Modu için de turnuvalar getirilecek. Sezon sonunda Altın veya daha yüksek bir dereceye ulaşan oyuncular ödül olarak özel bir Dış Görünüm kazanacaklar.

bireysel mod shadow 2

 

Influencer Programı Yenilendi

 

Shadow Arena Influencer Partnerliği programı da yenilendi. Basitleştirilmiş ihtiyaçlarla, kendi yayın kanalına sahip olan ve en az 3 örnek video içeriği gönderen oyuncular seçilmeye uygun olacak. 12 Ağustos’a kadar ön kayıt yaptıranlar özel ödüller alacak ve seçilen internet fenomenleri, geliştiricilerle iletişim kurma ve oyun içeriğini kanallarında önceden gösterebilme fırsatları gibi özel avantajlar elde edecek.

 

Daha fazla bilgi için Shadow Arena’nın resmi website, Discord, Facebook, YouTube, ve Twitter adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir