Anasayfa > Oyun Haberleri > Black Desert, Türkiye&MENA’da Sabah Işığı Diyarı’nın Vahşi Bosslarını İçeren Karanlık Versiyonun Fragmanını Yayınladı!
black desert

Black Desert, Türkiye&MENA’da Sabah Işığı Diyarı’nın Vahşi Bosslarını İçeren Karanlık Versiyonun Fragmanını Yayınladı!

PearlAbyss, Black DesertTürkiye&MENA için gelecek genişletmenin karanlık versiyon fragmanını yayınladı. Genişletmenin etkileyici oyun içi görüntülerini sergileyen geçen haftaki fragmanın ardından yayınlanan bu karanlık versiyon, maceracıların yenmesi gereken ölümcül bosslara odaklanıyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan fragmana kıyasla bu karanlık fragman, kasvetli bir atmosferde gergin bir müzikle başlıyor. Yeni bölgenin hikayesinin ardında yatan muammayı önceden haber verircesine “Karanlıkta Gizlenen Sırlar” sözcükleri ortaya çıktığında, gerilim doruk noktasına ulaşıyor.

Fragmanın kasvetli havasına uygun olarak, maceracıların gizemli hikayeyi çözmek için Sabah Işığı Diyarı’nda mücadele etmeleri gereken acımasız bosslar da ortaya çıkıyor. Fragman, geleneksel Kore folkloru, mitleri ve masallarındaki ünlü kötü karakterlerden esinlenerek modellenen zorlu bosslara göz atma imkanı veriyor.

“Sabah Işığı Diyarı” Haziran Ayında Black DesertTürkiye&MENA’da!

Haziran ayında çıkacak olan “Sabah Işığı Diyarı”, Kore’nin son hanedanlığı Joseon’dan ilham alınarak yaratılan yeni bir efsanevi bölgedir. Öncelikle Kore’de piyasaya sürülen bu genişletme, Koreli maceracılara tanıdık bir ortam ve dönemin nostaljik anılarını sunarak büyük ilgi gördü.

Sabah Işığı Diyarı’nın karanlık versiyon Fragmanı’nı aşağıdan izleyebilirsiniz; güncelleme ile ilgili daha fazla ayrıntı yakında açıklanacak.

Daha fazla bilgi için Black DesertTürkiye&MENA’nın tr.playblackdesert.com adresindeki resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir