Anasayfa > Oyun Haberleri > Black Desert Türkiye&MENA’da Ramazan Kutlaması Başladı

Black Desert Türkiye&MENA’da Ramazan Kutlaması Başladı

Pearl Abyss bugün Black Desert Türkiye&MENA’nın kutsal Ramazan ayını kutlayacağını duyurdu. Maceracılar, oyun içi Ramazan temasının yanı sıra, kutlama döneminde haftalık olarak gerçekleşecek bir dizi etkinliğin tadını çıkarabilecekler.

 

Ayın hilal hali, kutsal ayın başlangıcını işaret ederken maceracılar toplam 30 ve 60 dakikalık oyun içi oynama süresine ulaşarak bir “Nadir Hilal Kutusu” alabilecekler. Maceracılar kutuları açarak Kutsanmış Elçi Parşömeni ve Eşya Düşürme Artış Parşömeni gibi eşyalara sahip olabilecekler.

bdo ramazan

Maceracılar, her gün 90 dakikalık oyun süresine ulaştıklarında bir Nadir Hilal Parçası elde edebilecekler. Hafta sonlarında ise 120 ve 150 dakikalık oyun sürelerine ulaşıldığında ek bir Parça kazanılabilecek. Toplam 10 Parça biriktirildiğinde, Velia’daki NPC “Marsella” ile “Hilal Muhafızı Yüzüğü” almak üzere takas edilebilecek.

 

Gümüş Dükkanı Maceracılar İçin Açılıyor

 

Bugünden itibaren, maceracıların tek bir gümüş parayla çeşitli eşyalar satın alma fırsatı yakalayacakları Gümüş Dükkanı açılacak. Dükkanda her gün, 100 Cron Taşı ve “Seçmeli Shakatu Kutusu” da dahil olmak üzere maceracıların edinebileceği değişen farklı eşyalar yer alacak. Ayrıca her ödülle birlikte Nadir Hilal Parçası da elde edilecek.

 

Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek olan özel Hot Time etkinliği, yeni ve geri dönen maceracılar için karakterlerini geliştirmede hızlı bir şekilde ilerlemeleri için bir fırsat olabilir. Bu hafta %350 Level EXP, %50 Beceri EXP ve %30 Yaşam EXP buffları uygulanacak ve oranlar kutsal ay devam ettikçe artacak. Ramazan Bayramı haftasında özel bufflar %700 Level EXP, %100 Beceri EXP, %50 Yaşam EXP ve %100 Eşya Düşürme Oranı Artışı şeklinde genişletilecek.

bdo mena ramadan

Gökyüzü Fotoğraf Yarışması Başlıyor

 

Dünya bosslarının gelişmiş bir versiyonu, her hafta dünya bosslarının normal saat programlarında görünecek. Örneğin, bu haftanın öfkeli bossu, maceracıların normalden daha fazla ve değerli ganimetler elde etmesini sağlayan “Kabus Dolu Kzarka” olacak. Ayrıca son haftada maceracılar, “Kızıl Ejderha Garmoth” için 3 defa, “Okyanusun Kalbi Vell” için ise 1 defa ekstra ortaya çıkış fırsatına sahip olabilecekler.

 

Son olarak, Black Desert Türkiye&MENA’da her gece parlak bir hilal yükselecek. Maceracılar, gece gökyüzünü gözlemleyebilecek ve Fotoğraf Galerisi’ne koymak için bir ekran görüntüsü yükleyebilecekler. En iyi fotoğrafın sahibi olan 10 kişi, Eski Ay Kutsama Paketi ödülünü kazanacak. Etkinliğe katılıp fotoğrafları seçilmeyenler için de Eski Ay Gizli Kitabı hediye edilecek.

 

Ramazan ayı boyunca kutsal ayı anmak için daha fazla yeni etkinlik maceracıları bekliyor olacak.

Black Desert Türkiye&MENA’nın hakkında daha fazla bilgiyi tr.playblackdesert.com adresindeki resmi web sitesinde bulabilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir