Anasayfa > Oyun Haberleri > Blightbound Steam Erken Erişim Sürecine Giriyor

Blightbound Steam Erken Erişim Sürecine Giriyor

Eski olmasına rağmen hala rağbet gören dungeoncrawler türünün yeni üyesi Blightbound Steam Erken Erişim bünyesinde yerini alacak. Oyun 29 Temmuz 2020 tarihinde erken erişime açılacak.

Dungeoncrawler olmasının yanı sıra CO-OP olarak da oynanabilen Blightbound, Awsomenauts yapımcıları tarafından geliştiriliyor. Oyunun yayımcılığını Devolver Digital üstlenirken, geliştirici koltuğunda da Romino Games oturuyor.

Üç oyuncunun Blight adındaki bir tehdide karşı mücadeleler verdiği Blightbound’da Savaşçı, Suikastçi ya da Büyücü sınıfları mevcut. Arkadaşlarla oynayabilme özelliği ile öne çıkan oyunda karanlığa karşı mücadele verirken yağmalama ve puzzle çözme ögeleri de bolca mevcut. Farklı unsurlar ve türe sadık kalan özellikerle donatılmış oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Toplanabilecek 20 kahramanın yanı sıra ideal karakterinizi yaratmak ve dungeoncrawler türünün yeni üyesini arkadaşlarınızla beraber deneyim etmek mümkün. Çizimleri ile karanlığın etkisi altında kalmış bir diyarı resmeden Blightbound, birçok boss savaşını da bünyesinde barındıracak. Üç farklı diyarla başlayacak olan oyunun geliştirici fragmanı ise Devolver Digital kanalında yayınlandı.

Blightbound Steam Erken Erişim

Blightbound Steam erken erişim sürecinin ne kadar süreceği ise henüz belli değil. Oyunun tam sürümünün çıkış tarihine dair bir bilgi olmasa da Darkest Dungeon’u ve anlattığı hikaye ile Dragon Age’i çağrıştıran oyunu heyecanla bekliyoruz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir