Anasayfa > Oyun Haberleri > Bloodstained: Curse of the Moon 2 Erken Çıkıyor

Bloodstained: Curse of the Moon 2 Erken Çıkıyor

Bloodstained: Curse of the Moon 2, 8-bit Castlevania selamını erken çakacak. 10 Temmuz’da dijital raflarda yerini alacak oyunun detayları haberimizde.

Konsol, bilgisayar ya da mobil, oyunların ertelenme haberlerini okumaya alışkınız. Genellikle geliştirilme süreçleri beklendiğinden uzun süren oyunlar, özellikle de Coronavirüs pandemisi esnasında bir biri ardına ertelenme haberlerini açıkladı. Kerbal Space Program 2 ve Cyberpunk 2077 gibi yapımlar birden fazla kez ertelenme yaşarken, tam tersi bir haber Bloodstained: Curse of the Moon 2 oyunundan geldi. İnanılır gibi değil ama, oyun erken çıkıyor. Oyunun fragmanı da 2 gün önce INTI CREATES YouTube kanalında yerini aldı.

Orjinal Curse of the Moon oyunu, Castlevania: Symphony of the Night‘ın bir spin-off’u olan Bloodstained: Ritual of the Night. Bu anlamda, Bloodstained: Curse of the Moon 2’yi Castlevania hayranlarının ilgisini çekecektir. Oyun, eski atari tarzı oyunlarda sevdiğimiz 8-bit grafiklere ve aksiyonlara sahip. Tabi, Japon oyunlarında avangard koşam, zıplama ve öldürme efektleri de oyunun klasik bir parçası.

Oyunda her biri değişik hikaye ve özelliklere sahip olan Miriam, Alfred ve Gabel’dan birisini oynayabiliyoruz. Ayrıca oyun ayrıca iki kişilik co-op’u da destekleyecek. Bu anlamda, biraz Trine serisini hatırlatıyor, ancak Trine serisinden farklı olarak iyileştirme özelliğine sahip bir karaker var. Oyun şu an önsatışta olmamakla beraber, Steam sayfasını açmış durumda ve istek listesine eklenebilir.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir