Anasayfa > Oyun Haberleri > Borderlands 3 Şimdi Steam için Geliyor

Borderlands 3 Şimdi Steam için Geliyor

Sevilen serinin Eylül 2019’da çıkmış devam oyunu Borderlands 3 şimdi Steam için geliyor!

2019’un Eylül ayında çıkmış ve büyük ses getirmiş olan Borderlands 3, Steam kullanıcılarını memnun etmek üzere. Çıktığından beri Epic Games Store‘da satışı yapılan oyun artık Steam üzerinden de satılacak. Borderlands 3′ün Steam‘e gelmesiyle beraber fiyatı da belli olacak.

Borderlands 3, Gearbox Software tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanan, efsanevi video oyunudur. Diğer kıyamet sonrası oyunlarından farklı olarak daha çılgın bir havaya sahiptir. Gerek mekanikleri gerekse hikayesiyle sevilen bir oyun olmayı başarmıştır. Silah çeşitliliği açısından da biz oyuncuları üzmemiştir. Arkadaşlarınızla oynarken uzun vakitler geçirebileceğiniz, hayli zevkli bir oyundur.

Borderlands 3

Borderlands 3’ün Steam’e Çıkış Tarihi Belli Oldu

Eylül 2019’da çıkan oyun, Epic Games Store‘da satışa sunulmuştu. Şimdi ise 13 Mart tarihinde Steam üzerinden de oynanabilir hale gelecek. Çapraz platform desteğiyle oyunu daha önceden Epic Games Store‘dan satın almış oyuncular, Steam üzerinden alan oyuncularla aynı oyuna girebilecek. Bunun da ötesinde Gearbox, platformlar arası silah gönderebilmek dahil bir çok çapraz platform özelliğini de kullanmayı düşünüyor. Şimdilik Steam üzerinden hangi fiyata satılacağı belli olmasa da muhtemelen Epic Games Store‘da belirtilen fiyatlarla aynı olacak.

Oyunun Epic Games Store‘da satılan Delux versiyonu 199,50 TL, Super Deluxe versiyonu ise 249,50 TL.

Bunun gibi oyun haberlerimize daha hızlı ulaşabilmek için takipte kalın!

Hakkında Emre Koçtaş

Need for Speed oyunlarıyla başlayan uzun yolculuğum beni buralara kadar getirdi. Bunun yanında Lord of the Rings'e bayılırım.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir