Anasayfa > Oyun Haberleri > Borderlands 4 Geliştirme Aşamasında Olabilir

Borderlands 4 Geliştirme Aşamasında Olabilir

Sevilen RPG FPS serisi Borderlands’in en son oyunu olan Borderlands 3’e kavuşması üzerinden neredeyse 1.5 yıl geçmiş bulunmakta. Oyun hala içerik almaya devam ederken geliştirici tarafından yapılan duyuru bir Borderlands 4 başlığını işaret ediyor olabilir.

Borderlands 3 getirilen son eklentisi, yani 6. DLC olan Director’s Cut, ile pek çok negatif yorum alsa da hala mevsimlik etkinlikler ve daha fazlası ile içeriklerini sürdürmeye devam ediyor. Gearbox oyunu hala canlı tutmaya çalışırken topluluk içerisinde dolaşan bazı dedikodulara göre Gearbox bir sonraki oyunu kendi başına değil, ‘birlikte geliştirerek’ yapıyor.

Borderlands 4

Bu dedikodulara karşılık Gearbox CEO’su Randy Pitchford “Bana Gearbox‘ın başka bir Borderlands oyununa (ya da yeni bir spin-off oyununa) ‘yardımcı olduğu’ ya da oyunu ‘birlikte geliştirdiği’ dedikoduları bildirildi. Bu dedikodular doğru DEĞİL. Gearbox Borderlands serisinin gelecekteki herhangi bir oyununun (ya da Borderlands‘e yakın herhangi bir oyunun) birlikte geliştirme olmaksızın öncü geliştiricisidir.” şeklindeki tweeti ile cevap verdi. Sadece bu cevaptan bir Borderlands 4 ihtimalinin olduğunu söylemek doğru olmaz, fakat ardından gelen bir başka tweet yeni bir oyunun haberini taşıyor olabilir.

Sizi şaşırtmasını ve keyiflendirmesini umduğum harika şeyler üzerinde çalışıyoruz. Reklam: oralarda becerileri olan birileri varsa ve Borderlands aksiyonuna girmek istiyorsa, büyük bir şey üstünde çalışıyoruz

Borderlands 4
Merrrrrrhaba yolcu! Eğer sahip olduğumuz tutkuya sahipsen ve endüstrideki en yaratıcı ve yetenekli zihinlerden bazılarıyla çalışmak istiyorsan senden haber almak istiyoruz!

 

Tweet ile birlikte paylaşılan bağlantı bizleri direkt olarak Gearbox‘ın kariyer sekmesine götürüyor. Bu kariyer sekmesi içinde başvuruların açık olduğu birçok pozisyon bulunurken bu pozisyonların gereksinimleri dikkat çekiyor. Bazı pozisyonlarda Borderlands 3 için de kullanılan oyun motoru Unreal Engine 4‘ün bilinme zorunluluğu bulunurken, ‘Düşman Tasarımcısı’ başvurusu altında ‘Çoklu-platform AAA FPS için düşman ve diğer AI içeriklerini tasarlamak, yapmak ve yenilemek’ kısmı Borderlands 4 için bir işaret olabilir.

Gearbox henüz işe alma aşamasında olduğundan kesin bir Borderlands 4 haberi beklemek zor fakat ihtimaller arasında. Ama birkaç ay içinde ya Borderlands 4 ya da herhangi bir oyunun duyurusunun yapılması mümkün görünüyor.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir