Anasayfa > Oyun Haberleri > Borderlands: The Handsome Collection Bedava Oldu!

Borderlands: The Handsome Collection Bedava Oldu!

Steam’de 125 TL’ye satılan Borderlands: The Handsome Collection, Epic Games’in indirim etkinliği kapsamında bir haftalığına bedavaya oyunculara veriliyor.

Epic Games Store, indirim etkinliğinde GTA V ile başlayarak verdiği bedava oyunlarla oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu hafta verilen oyun ise Borderlands: The Handsome Collection, yani Borderlands 2 ve bütün eklentileri. Steam’de 124,80 TL’ye satılan paketi Epic’ten bu hafta boyunca bedavaya alabilirsiniz. Oyun tamamen sizin oluyor, sonsuza kadar kütüphanenizde kalıyor. Bedava kopyanızı buraya tıklayarak Epic’in sitesinden alabilirsiniz.

GTA’nın dağıtılmasının hemen ardından sonraki bedava oyunların neler olacağına dair söylentiler dolaşmaya başlamıştı. Önce fazla ciddiye alınmayan bu sızıntıların doğruluğuna, ikinci oyun Civilization 6 gerçekten dağıtılınca güvenilmeye başlandı. Bu haftaki oyunun da doğru çıktığını göz önünde bulundurursak haftaya verilecek son bedava oyunun ARK: Survival Evolved olacağını gönül rahatlığıyla söyleyebiliyoruz.

Epic Games’in etkinliği kapsamında sadece bedava oyunlardan değil, aynı zamanda indirimlerden de faydalanmak istiyorsanız alttaki yazımızı okuyabilirsiniz. Güzel fırsatlarla satışa sunulan oyunlardan ve 60 TL’lik indirim kuponundan bahsettik sizlere.

2020 Epic Mega İndirimi Hakkında Her Şey

Herkese iyi oyunlar diliyoruz!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir