Anasayfa > Oyun Haberleri > Bu Haftaya Özel Far Cry 5 Uplay’de Ücretsiz Olacak

Bu Haftaya Özel Far Cry 5 Uplay’de Ücretsiz Olacak

Oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan Far Cry’ın son oyunu Far Cry 5, Ubisoft’un dijital oyun satış platformu Uplay’de yarından itibaren kısa süreliğine ücretsiz olacak. Oyuncular oyunu yalnızca Uplay platformundan edinebilecek.

Far Cry 5, çıktığı günlerden beri gerek olumlu, gerekse olumsuz eleştirilerin odağı olmuştu. Birbirinin aynısı oyunlar yapmakla suçlanan Ubisoft, Far Cry 5′te biraz da olsa birtakım değişiklikler yapma yoluna sonunda gidebilmişti. Serinin son çıkan oyunu olan Far Cry 5′te coop özelliği ile de epey dikkat çeken özelliklerden biriydi. Köklü serinin en yeni oyunu ise Cuma gününden Pazar gününe dek ücretsiz oynanabilecek.

Nasıl Far Cry 5 Elde Edeceğiz?

Yalnızca 3 gün boyunca sürecek olan kampanyadan yararlanmak için Uplay üyeliğine sahip olmalı ve Uplay uygulamasını buradan bilgisayarınıza indirmelisiniz. Üye olurken kullandığınız bilgiler ile uygulama üzerinden giriş yapmalısınız. Tüm bunlardan sonra tek yapmanız gereken oyunu yüklemek ve kampanya boyunca Far Cry 5‘i deneyimlemek.

Bu Haftaya Ozel Far Cry 5 Uplay'de Ucretsiz Olacak

Kampanya 29 Mayıs Cuma günü saat 16:00’dan itibaren geçerli olacak ve 31 Mayıs Pazar günü 23:00’a dek yani bu haftanın sonuna dek devam edecek. Pazar gününden sonra oyunun bedava erişimi sona erecek, yani oyuncular oynayamayacak. 

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir