Anasayfa > Oyun Haberleri > Bungie Yeni Bir Multiplayer Aksiyon Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Bungie Yeni Bir Multiplayer Aksiyon Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Destiny, Destiny 2 ve ilk 3 Halo oyunu ile tanınan Bungie yeni bir multiplayer aksiyonu oyunu için işe alım yapıyor gibi görünüyor. İşe alınan kişi oyunun combat sistemi üzerinde çalışacak. Henüz ismi belli olmayan bu oyun için birkaç ay önce de bir iş ilanı açılmıştı.

Bungie, özellikle konu multiplayer aksiyon oyunu yapmaya geldiğinde başarısı kesinlikle küçümsenemeyecek firma. Halo yapımları ile ulaştıkları başarıyı bağımsız bir stüdyo haline geldikleri yıllarda Destiny ve Destiny 2 ile sürdürmeyi başardılar. Destiny 2‘nin 2017 yılındaki çıkışından sonra bu oyunun güncelleme ve ek paketlerine odaklanan Bungie, şu sıralar yeni bir proje üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Henüz adı ve içeriği açıklanmayan bu oyun hakkındaki tek bilgi ise Bungie’nin açtığı iş ilanlarından geliyor.

bungie

Geçtiğimiz aylarda Bungie, henüz adı belirli olmayan yeni bir yapım için “çok oyunculu sistemler tasarımcısı” adında bir iş ilanı açmıştı. Bu sefer açılan yeni ilan ise oyunun combat sistemini tasarlayacak birini aradıklarını belirtiyor. İlandaki tam açıklama ise şu şekilde:

“Oyuncuları birbirine bağlayan oyunlar yapma hedefinde misiniz? Zamanınızı farklı oyun dinamiklerinin bir araya gelerek nasıl harika takım oyunu anlarını yaratabileceğini düşünerek mi geçiriyorsunuz? Oyuncu isteklerini ve aksiyon oyunu hissini nasıl oynanışa dökeceğinizi öğrenmek için heyecanlı mısınız?

Henüz çok erken aşamalarında olan bu yapım için elde olan bilgiler şimdilik sadece bu iş ilanları ile sınırlı. Bu iki iş ilanının birbiri ile bağlantılı olup olmadığı konusunda bir doğrulama da Bungie tarafından gelmiş değil. Şirket, daha önceden yapmış olduğu açıklamalarda erken geliştirme sürecinde birden fazla oyunu olduğu bilgisini vermişti. Henüz işe alımların sürdüğü bilgisini göz önüne alırsak Bungie’den bir oyun görmeden önce bir süre daha beklememiz gerekecek gibi duruyor.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir