Anasayfa > Oyun Haberleri > Button Interactive İmzalı İnteraktif Kurgu Oyunu Hack/ed Geliyor!

Button Interactive İmzalı İnteraktif Kurgu Oyunu Hack/ed Geliyor!

Button Interactive imzalı hikaye-odaklı ve seçim-tabanlı interaktif kurgu oyunumuz Hack/ed geliyor!

SaveButonu olarak Button Interactive ile oyun dünyasında dümeni yeni bir istikamete, aslında uzun bir süredir hayal ettiğimiz bir noktaya kırmanın heyecanını yaşıyoruz.

hacked steam

Üzerine uzun süredir yazıp çizdiğimiz ilk oyunumuz Hack/ed, stüdyomuz Button Interactive imzasıyla yola çıktı, geliyor. GameDev desteğiyle geliştirme sürecinde olan Hack/ed, bir FMV (full-motion video ya da tam hareketli video) örneği olarak mobil platformların yanı sıra Xbox, PlayStation ve Nintendo Switch üzerinde de çıkış yapacak.

Hack/Ed: Verileriniz Çalınsa Ne Yapardınız?

Stüdyomuzun çıkış oyunu Hack/ed oyuncuları PinkyPie adlı bir yayıncıya hayat verme şansı tanıyacak. Bir gece yayın yaparken kişisel verilerinin çalındığını fark eden Pinky’nin neler yapacağını oyuncuların kararları belirleyecek.

50’den fazla karar anı sunan Hack/ed’de kabusu yaşayan yayıncı bir olarak şantajcıyı deşifre etmeniz gerekebilir. Ancak kritik anlarda verdiğiniz kararlar çok daha kötü sonuçlara da yol açabilir. Hack/ed’in hikayesine kısa bir pencere sunan fragman videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyin.

Normal bir yayın akşamının korkunç bir kabusa dönüşmesine bir bir şahit olan PinkyPie’ın öyküsünün beş farklı sonu var. Bununla beraber Hack/ed quick-time event olarak bildiğimiz hızlı zaman etkileşimlerini de bünyesine barındırıyor. Dolayısıyla Button Interactive imzalı interaktif kurgu oyunu Hack/ed, türün öne çıkan örneklerine kıyasla “daha oyun” bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Hack/ed’i İstek Listenize Ekleyin

Hack/ed hakkında sizlerle paylaşmak istediğimiz çok şey var. Ancak şu noktada oyunun ön gösterim sürecinde olduğunun altını çizelim. Üzerinde uzun mesailer harcadığımız interaktif kurgumuzun henüz demo görüntülerden oluşuyor. İzlediğiniz görüntüler oyunun nihai halini temsil etmiyor.

Hack/ed’ın demo sürümünde PinkyPie’a hayat veren isim ise pek kıymetli eski Genel Yayın Yönetmeni’miz Beril Özge Danacı oldu. Kendisini geliştirme sürecinde yayıncı PinkyPie olarak görmek şahaneydi. Ancak SaveButonu işlerinde mihmandarlardan olan Özge Danacı, ilerleyen süreçte PinkyPie rolünü uzman bir aktrise devredecek.

Hack/ed’in çıkış tarihinden ve gelişmelerinden haberdar olmak için oyunu bağlantı üzerinden istek listenize ekleyin.

Elbette Hack/ed’in esas menzilinde farklı platformlarda küresel anlamda tüm oyunculara hitap etmek var. Dolayısıyla Button Interactive’in interaktif kurgu türündeki çıkış oyunu Hack/ed, yabancı dilde ve profesyonel oyuncularla karşınıza çıkacak. İlk taşı en günahsız olanınız atsın!

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir