Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty 2020’nin Adı Sızdırıldı

Call of Duty 2020’nin Adı Sızdırıldı

Call of Duty 2020’nin adı sızdırıldı. İddiaya göre yeni Call of Duty oyunun adı Call of Duty Black Ops Cold War olabilir.

Twitter’da Okami13_ isimli kullanıcı, yeni Call of Duty oyununun isminin Call of Duty Black Ops Cold War olacağını iddia etti. Kullanıcının, sosyal medya sitesinde paylaştığı görsel, basit bir fan posteri gibi görünebilir. Ancak Okami daha önce de Call of Duty ile ilgili bilgiler sızdırmıştı. Bunlardan önce çıkanlar arasında, geçtiğimiz Ağustos ayında paylaştığı Modern Warfare 2v2 Alpha bilgisi ve Şubat ayında paylaştığı Warzone detayları bulunuyor.

https://twitter.com/Okami13_/status/1262774644903424000

Oyunun yapımcısı Activision yeni yapımla ilgili verdiği bilgilerde oldukça muhafazakar davranıyır. Nitekim, isim sızıntısı ile ilgili bilgiyi doğrulayan ya da yalanlayan bir açıklama da apılmadı. Ancak iddia edilen ismin gerçeğe yakın olma şansı oldukça yüksek. 2019’un Mayıs ayında Kotaku isimli internet sitesi, yeni Call of Duty oyununun Soğuk Savaş‘ı konu alacağını yazmıştı. Bunun yanı sıra, değişik mecralarda da, oyunun Black Ops serisine bir çeşit bağı olacağı bildirilmişti.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir