Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty 2021 İçin Kod Adı Ortaya Çıktı: Slipstream

Call of Duty 2021 İçin Kod Adı Ortaya Çıktı: Slipstream

2021 yılında çıkacak olan Call of Duty oyunu için elimizde fazla detay yokken Battle.net’te ortaya çıkan bir görsel oyunun kod adını açığa vurdu.

Battlefield tarafında işler 2042 ile kavrulurken oyuncular yeni Call of Duty oyunu hakkında detaylar bekliyor. Popüler FPS serisinin bu yıl içerisinde yeni bir oyunla karşımıza çıkacağını kesin olarak biliyoruz, fakat oyunla ilgili herhangi bir bilgiye sahip değiliz – buna oyunun ismi de dahil. Hâl böyle olunca oyuncular bu oyundan gelebilecek olan herhangi bir güncellemeyi dört gözle bekliyor. Görünüşe göre bu güncellemelerden biri geldi. Oyunun geliştirilme aşamasındaki kod adı, Battle.net üzerinde ortaya çıktı.

Call of Duty ve Battlefield ile ilgili birçok bilgiyi daha önce doğrulukla sızdıran haberci Tom Henderson, değişikliği fark edip Twitter üzerinden paylaştı. Call of Duty 2021, Battle.net’te Call of Duty: Slipstream olarak değiştirildi. Ortaya çıkan kod adının çok yüksek ihtimalle yeni Call of Duty oyununun ismi olmayacağını da hatırlatalım. Activision, resmî bir tanıtım yapana kadar bu ismi geçici olarak kullanıyor. Logo ise hem Henderson hem de birçok oyuncu için 2. Dünya Savaşı’nı çağrıştırır nitelikte.

Bu linke tıklayarak Slipstream kod adlı yeni Call of Duty oyununa gelen geliştiricilere özel güncellemelerin tarihlerine göz atabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir