Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Black Ops Cold War Bir Haftalığına Ücretsiz Oldu

Call of Duty: Black Ops Cold War Bir Haftalığına Ücretsiz Oldu

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen efsane Call of Duty serisinin son oyunu Black Ops Cold War bir haftalığına ücretsiz oldu.

Call of Duty: Black Ops Cold War geliştiricileri üçüncü sezonu kutlamak adına oyunu 23 Nisan – 28 Nisan tarihleri arasında oyunculara bedava olarak sunuyor. Bu beş gün içerisinde oyuncular Call of Duty: Black Ops Cold War’un 16 Multiplayer haritasını, 4 Multiteam haritasını, 6 Gunfight haritasını ve Zombie Outbreak modunu dilediği gibi oynayabilecek. Yeni Diesel, Yamantau, Sticks, Stones ve Nuketown 24/7 haritaları da bu süre içerisinde ücretsiz ve herkese açık olarak oynanabilecek

Yalnızca PlayStation platformuna özel olarak da iki kişilik zombies deneyimi sunan Onslaught modu bu süre içierisinde ücretsiz olarak oynanabilir durumda.

Oyunun ücretsiz olarak oynanılmasının yanında Call of Duty: Black Ops Cold War ve Warzone’a iki kat XP de eklendi. 23 Nisan – 26 Nisan tarihleri arasında kazanılan her XP iki kat olarak seviyenize eklenecek.

Call of Duty: Black Ops Cold War oyunun sınırlı süreli ücretsiz deneme sürümüne PlayStation ve Xbox platformlarının dijital mağazalarının arama kısmına “Call of Duty: Black Ops Cold War – Free Access” yazarak ulaşabilirsiniz. Sınırlı süreli ücretsiz deneme henüz PC platformu için oynanabilir değil ancak bu hafta içerisinde battle.net sitesinde indirilebilir olması bekleniyor.

Oyunu ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Free Access Week etkinliği 28 Nisan Çarşamba Türkiye saati ile 20:00’de sona erecek.

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir