Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Görüntüleri Sızdırıldı

Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Görüntüleri Sızdırıldı

Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer modu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Sızdırılan bilgiler haberimizde.

13 Kasım 2020 tarihinde çıkış yapacak olan Call of Duty: Cold War Black Ops’dan gelen görüntüler şu ana dek genellikle senaryo odaklı olmuştu. Yakın zamanda sızdırılan detaylar oyunun multiplayer modu hakkında birkaç detayı gözler önüne serdi.

Ortaya çıkan bilgiler arasında en çok dikkat çeken nokta prestij sisteminin geri getirilmeyeceği oldu. Yaklaşık iki ay sonra çıkış yapacak yeni Call of Duty oyununun bir multiplayer modu sızdırıldı. Paylaşılan görüntüler arasında VIP Escort adında bir modun oynanışı yer alıyor.

Sızdırılan oynanış videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/SO2eEZ5Zaxc

Miami’de geçtiği belirtilen oyun modunda VIP bir karaktere eşlik ederek konum değiştirdiğimiz görülüyor. Seksenli yılların renkli sokaklarında geçen multiplayer modunda oyunun oldukça hızlı bir yapısı olduğunu söylemek mümkün.

Görüntüde yaralanma ve takım arkadalarını iyileştirme gibi özelliklerin oyuna eklendiğini görebiliyoruz. Ortaya çıkan video Reddit ve Youtube üzerinde yayınlandı.

call of duty black ops cold war multiplayer

Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer moduna dair sızdırılan görüntüler, Activision’un talebiyle hızla kaldırılacaktır. Call of Duty serisinin son halkası PlayStation 4, Playstation 5, Xbox Series X, Xbox One ve PC platformları için 13 Kasım 2020 tarihinde çıkış yapacak. İsminden de belli olduğu üzere yeni Call of Duty: Black Ops oyunu bizi Soğuk Savaş dönemine götürecek.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir