Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Tanıtımı 9 Eylül’de Yapılacak!

Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Tanıtımı 9 Eylül’de Yapılacak!

 Call of Duty: Black Ops Cold War’ın Multiplayer modunun tanıtımının tam tarihi Call of Duty resmi Twitter sayfasından paylaşıldı. Etkinliğin başlangıç saati de belirtildi. Detaylar haberimizde.

Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Görüntüleri Sızdırıldı

Geçtiğimiz gün Multiplayer görüntüleri sızan Call of Duty: Black Ops Cold War’ın sızıntının ardından resmi Multiplayer tanıtım tarihi etkinlik saati de belirtilerek Call of Duty resmi Twitter sayfasından açıklandı.

Call of Duty Black Ops Cold War Multiplayer Tanıtımı Ne Zaman?

Call of Duty resmi Twitter sayfasından yapılan duyuruya göre tüm dünyada eş zamanlı yapılacak multiplayer tanıtım etkinliği 9 Eylül 2020 Türkiye Saati İle 20.00’da yapılacak. Etkinlikte yeni haritalar ve modlar gösterilerek Multiplayer modu tanıtılacak. Etkinlikte geliştiricilerin de yer alacağı söylentiler arasında.

Call of Duty Black Ops Cold War Hakkında

Askeri FPS denince akla gelen ilk isimlerden birisi olan Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War, bizleri soğuk savaş dönemine götürüyor ve ilk Black Ops oyununun devamı niteliğinde karşımıza çıkıyor. Önceki oyunlardan popüler karakterleri de göreceğimiz oyunda ”Perseus” kod adlı bir Sovyet ajanı dikkatleri üzerine çekiyor. Oyunda ülkemizden Trabzon şehrine de yer veriliyor. Soğuk savaşı tarihi gerçekliklerle anlatacak olan oyun, 13 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ve PC platformları için çıkışını yapacak.

Bakalım Call of Duty: Black Ops War, hem singleplayer hem multiplayer modlarında beklentileri karşılamayı başarıp, ilgi çekici bir çıkış yapabilecek mi? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir