Anasayfa > Oyun Haberleri > Call Of Duty: Black Ops Cold War’un Depolama Alanı Belli Oldu

Call Of Duty: Black Ops Cold War’un Depolama Alanı Belli Oldu

Black Ops Cold War’un depolama alanı belli oldu! Heyecanla beklenen oyunun yeni gereksinimleri içimizi rahatlattı.  Açıklanma sürecindeki bulmacaların ardından alfa ve beta denemelerinde de kullanıcıları kendine bağlayan oyuna kavuşmamıza az kaldı. Detaylar haberimizde.

Daha önceden kendi sitesinde oyunun boyutunun 250 GB’a ulaşabileceğini duyuran Activision hayal kırıklığı yaratmıştı. 175 GB alan kaplayarak bir çok COD severi zor durumda bırakan Warzone’un ardından Cold War’un da devasa boyutlarla gelmesi bir kullanıcıları yeni depolama alanları satın almaya itebilirdi.

Black Ops Cold War’un Depolama Alanı Belli Oldu!

Sitesinde paylaştığı gereksinimleri yakın zamanda düzenleyen Activision, oldukça oyuncu dostu bir adım attı. Şirket, Black Ops Cold War’un tüm oyun modları için minimum 175GB, Ray Tracing desteğiyle en yüksek ayarlarda oynamak isteyenler için ise 250GB‘lık boş alan isteyeceği duyurmuştu.

Yapılan değişimlerin ardından tüm oyun modları 82 GB‘lık yer kaplayacakken sadece çok oyunculu versiyon için 35 GB yeterli olacak. Bunun yanında en yüksek ayarlarda oynamak isteyen kullanıcıların da en az 125 GB‘ı bilgisayarlarında ayırmaları gerekecek.

Hatırlatmakta fayda var, bu açıklananlar sadece başlangıç gereksinimleri. Oyuna gelen güncellemelerle oyunun boyutunun her geçen gün artması muhtemel. Örneğin Warzone Sezon 6 güncellemesi 25 GB‘ı aşkın yer tutuyordu. Black Ops Cold War’un görsel açıdan üst seviye bir oyun olduğunu ve online içeriklerin sürekli güncelleneceğini düşünürsek oyunun 250 GB’a ulaşması çok da imkansız değil.

Call of Duty Black Ops Cold War Sistem Gereksinimleri

Black Ops Cold War Güncellenen Gereksinimler

Donanım alanında bir değişiklik yapmayan Activision HDD sekmesi altındaki boyut gereksinimlerini güncelledi. Aşağıdaki resimlerde eski ve yeni paylaşımları inceleyebilirsiniz.

Black Ops Cold War
Black Ops Cold War için ilk açıklanan gereksinimler.

 

Kısa bir sürenin ardından revize edilen gereksinimler.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir