Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Black Ops Cold War’ın ”Perseus” Ara Sahnesi Gösterildi!

Call of Duty: Black Ops Cold War’ın ”Perseus” Ara Sahnesi Gösterildi!

Call of Duty: Black Ops Cold War’ın yeni videosu, 27 Ağustos 2020 TSİ 21.00’da başlayan Gamescom Opening Night Live etkinliğinde gösterildi ve oyun hakkında yeni detaylar paylaşıldı.

Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen; Activision tarafından ise yayınlanan yeni Call of Duty oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War’da yer alacak Persesus toplantı ara sahnesi Gamescom Opening Night Live etkinliğinde tam haliyle gösterildi. Ara sahneden önce, Raven Software yaratıcı direktörü Dan Vondrak ile kısa bir röportaj da yapıldı.

Paylaşılan Perseus toplantısının yer aldığı ara sahne videosunda, ilk başta Vietnam Savaşı gibi gerçek soğuk savaş dönemini içeren tarihi görüntüler gösteriliyor. Ardından toplantı sahnesine geçiş yapılıyor. Beyaz Saray’da, Hudson ve Woods gibi ilk Black Ops oyunundan tanıdığımız karakterlerin de yer aldığı toplantıya o zamanın başkanı Ronald Reagan giriş yapıyor ve Perseus projesini durdurma misyonu hakkında konuşma yapıyor.

Call of Duty: Black Ops Cold War Hakkında Detaylar

Raven Software yaratıcı direktörü Dan Vondrak ile yapılan röpotaj ile oyun daha da detaylandırıldı. Call of Duty: Black Ops Cold War, ilk Black Ops oyunun doğrudan devam oyunu olarak karşımıza çıkacak ve Hudson, Mason, Woods gibi Black Ops serisinden tanıdığımız popüler karakterlerin oyunda yer alacak. İkinci Dünya Savaşı sonrası Amerika ile Sovyetler Birliği arasında geçen Soğuk savaş konu alınacak ve nükleer saldırı ve derin devlet gerilimleri oyuna tarihsel gerçekliklerle aktarılacak.

Oyunun fragmanlarında gerçek tarihe oldukça önem verildiğini paylaşılan gerçek görüntüler bağlamında söyleyebiliriz. Oyunun birden çok sona sahip olacağı da belirtildi. Oyunun uzunluğunun ise ortalama bir Call of Duty oyunu uzunluğunda olması bekleniyor. Bunların dışında oyunun multiplayer modu bir klasik olan zombies modunu ve ücretsiz olarak sunulan Call of Duty Warzone’un devamını kapsayacak. 9 Eylül 2020’de oyunun multiplayer kısmıyla alakalı yeni bilgiler açıklanacak.

Call of Duty: Black Ops Cold War Ne zaman Çıkıyor?

Call of Duty: Black Ops Cold War, 13 Kasım 2020’de PS4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak. Oyunun yeni nesil sürümlerinin çıkış tarihi tam olarak doğrulanmış değil.

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir