Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Black Ops Cold War’ın Satış Paketleri Sızdırıldı!

Call of Duty: Black Ops Cold War’ın Satış Paketleri Sızdırıldı!

Oyun sektöründe askeri FPS denince akla gelen önemli isimlerden birisi olan Call of Duty’nin merakla beklenen yeni oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War’ın satış paketleri sızdırıldı. Detaylar haberimizde.

Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak olan Call of Duty: Black Ops Cold War’ın resmi tanıtımına az bir süre kala satış paketleri ve yeni nesil yükseltmesi hakkında yeni bilgiler sızdırıldı. Ana kaynağı CODTracker ve Twitter’da @BKTORR_  kullanıcı adlı hesap olan sızıntı sonrasında Charlie Intel tarafından da doğrulanan bilgi haber yapıldı.

Sızan satış paketi bilgilerine göre oyunun Standart, Cross-Gen ve Ultimate adı verilen 3 farklı sürümü olacak. Standart sürüm, eski nesil konsollar ve PC için geçerli olacak. Yani oyunun Standart sürümünü alırsanız yeni nesil yükseltmesi yapma hakkınız olmayacak. Cross-Gen’e baktığımızda ise bu sürümü alan kullanıcılar oyunu eski nesil konsollarına alıp yeni nesil konsollar çıktığında ücretsiz  yükseltme şansına sahip olacak. Ultimate Edition ise tüm ücretsiz yükseltme seçeneklerini barındıracak ve PC sürümü içinde de yer alacak.

Call of Duty: Black Ops Cold War, ikinci dünya savaşı sonrası dönemde Amerika ile Sovyetler Birliği arasında geçen soğuk savaşı kendine konu alacak ve olayları tarihi gerçeklikle anlatmaya çalışacak.  26 Ağustos yani bugün resmi olarak tanıtılacak. Oyunun 13 Kasım 2020’de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için çıkış yapması bekleniyor.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir