Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty Mobile’dan Zombiler Modu Kaldırılıyor

Call of Duty Mobile’dan Zombiler Modu Kaldırılıyor

Call of Duty Zombiler Modu kaldırılıyor. Karışık yorumlar alan karar Activision resmi Reddit hesabında açıklandı. Mod 25 Aralık’ta kalkıyor.

Activision resmi Reddit hesabında yaptığı açıklama ile Call of Duty Zombiler Modu’nun kaldırılacağını duyurdu. Hafta başında yapılan açıklamanın modla ilgili olan kısmı şu şekilde:

“Her zaman sınırlı bir mod olduğunu belirtmiştik, ancak kesin bir bitme zamanı da koymamıştık. Ancak mod basitçe arzu ettiğimiz kalite seviyesine ulaşamadı” 

Sonbaharda piyasaya sürülen oyunun Zombiler modu 25 Aralıkta kalkacak. Zombiler modu Kasımda eklenmişti. Görünen o ki, bir kaç ayda istenen noktaya getirilemeyen mod için Activision daha fazla emek sarfetmeyecek. Ayrıca, oyun stüdyosunda modun direktörlüğünü üstlenen Jason Blundel da stüdyoyla yollarını ayırdı.  Zombiler Modunun yanı sıra bir başka mod olan Nacht Der Untoten (Ölümsüz Gece) de oyunun bir sonraki dünya çapında güncellemesine dahil edilmeyecek.

İki mod hakkında, oyun içi yapılam alımlarla ilgili bir açıklama yapılmadığını da ekleyelim.

Zombiler Modu ve Ölümsüz Gece Modu muhtemelen bir daha gündeme dahi gelmeyecek ancak tamamen vazgeçilmiş de değil. Yapımcılar “Yeterince yüksek kaliteli olduğuna emin olduğumuzda iki mod da dönebilir, ancak şu an için Multiplayer, Battle Royale ve Ranked Mode’a odaklandık” açıklamasında bulundu.

Call of Duty Zombiler Modu ve diğer oyun haberlerinden anından haberdar olmak için bizi internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Zombiler Modunu seviyor muydunuz? Gittiği için üzüldünüz mü? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir