Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Modern Warfare 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty: Modern Warfare 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Çıktığından beri olumlu olumsuz eleştirilere maruz kalan son COD oyunu Call of Duty: Modern Warfare için 2. sezon fragmanı yayınlandı. Oyunun çok oyunculu kısmına pek çok yeni özellik getirecek olan 2. sezonun en çok dikkat çeken unsuru, Modern Warfare üçlemesinden tanıdığımız ve çok sevdiğimiz Ghost karakteri.

Call of Duty: Modern Warfare 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

 

Fragmanda Dikkat Çekenler

Fragmanda şüphesiz bizi en çok heyecanlandıran Ghost idi. Daha ilk saniyelerde görülen Ghost‘un videonun devamında koştuğu, çatıştığı halleri görmek de mümkün. Ayrıca diğer bir dikkat çeken nokta ise oyuna yeni eklenecek olan haritalar. Sezon 2’de Call of Duty: Modern Warfare oyuncularını pek çok harita beklemekte. Ayrıca yeni bir operasyon modu da videoda tanıtıldı. Yeni operasyonun adı Atlas Superstore. Daha pek çok ayrıntıya ulaşabileceğiniz videoyu yukarıdan izleyebilirsiniz.

Başka Ne Var?

Sezon 2 ile birlikte Call of Duty: Modern Warfare‘ye yeni silahlar eklenecek. Yaklaşık bir saat önce yayınlanan videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Oyun dünyasındaki gelişmelerden anında haberdar olmak için oyun haberleri kategorimize sık sık uğramayı unutmayın.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir