Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Warzone 200 Kişiye Kadar Destekleyecek!

Call of Duty: Warzone 200 Kişiye Kadar Destekleyecek!

İlk 24 saatinde 6 milyon oyuncuya ulaşma başarısı gösteren Call of Duty: Warzone 200 kişiye kadar olan oyunları da destekleyecek. Detaylar haberimizde.

Hayatımıza girdiği günden beri çoğu oyuncunun oyun alışkanlıklarını değiştiren ve bizlere yepyeni bir tür armağan eden battle royale oyunların modası kolay kolay geçmeyecek gibi görünüyor. Battle royale oyunlar cephesine en son katılan isimlerden biri ise Call of Duty oldu. Popüler oyun serisi bu gecikmeye rağmen oldukça büyük bir başarıya da imza atarak çıkış yaptığı ilk gününde 6 milyon oyuncuya ulaşmayı başardı.

Warzone 200

Çoğu popüler battle royale oyunundan farklı olarak Call of Duty: Warzone 100 yerine 150 kişilik haritalarda oynanıyor. Activision cephesinden gelen açıklamalara göre ise bu sayı çok yakında 150’den 200’e çıkacak. Kısacası artık Infinity Ward tarafından geliştirilmiş olan oyunda çok daha kalabalık maçlar ve aksiyon bizleri bekliyor olacak. Call of Duty: Warzone 200 kişilik maçları ile bizlere bir an bile dinmeyecek bir hareketlilik ve daha da zorlayıcı bir oyun deneyimi sunacak gibi görünüyor.

Cross platform desteğine de sahip olan oyuna 200 kişiyi destekleyen haritaların gelmesi için ise biraz daha beklememiz gerekecek. Bu haritaların ne zaman oyuna ekleneceği açıklanmamış olsa da resmi ağızlardan gelen açıklama her şeyin test edilip kusursuz bir hale getirildikten sonra bu imkanın oyuna ekleneceği yönünde. Call of Duty: Warzone 200 kişilik kalabalık maçları ile bakalım bizlere nasıl bir deneyim sunacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir