Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Warzone 3. Sezon Videosu Yayınlandı

Call of Duty: Warzone 3. Sezon Videosu Yayınlandı

Çıktığı günlerde yarattığı patlama ile aklımıza kazınan Call of Duty: Warzone oyunculardan olumlu eleştiriler almıştı. Battle Royal furyasının son neferlerinden olan oyunun yeni sezonu için 1 dakika 12 saniyelik bir tanıtım videosu yayınlandı. Oldukça kısa olan ancak içinde büyük iddialar barındıran video aynı zamanda Call of Duty: Modern Warfare için de 3. sezon tanıtımı niteliği de taşıyor. “Call of Duty tarihinin en büyük savaşı” gibi iddialı mesajlar barındıran videoda; haritalar, yeni karakterler ve daha pek çok şey oyunculara tanıtılıyor. 

Call of Duty Oyuncularının Yüzünü Güldürecek Yenilikler

Videoda biz oyunculara; yeni silahlar, karakterler, haritalar, araçlar gösteriliyor. Sadece bunlar da değil tabii ki. Oynaması ücretsiz olan ve battle royale moduyla dikkat çeken Call of Duty: Warzone için 4 kişilik takım ile hayatta kalma mücadelesinin önü açılıyor. 3. sezonda oyuncular 4 kişiyle battle royale macerasını deneyim edebilecekler. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Aynı zamanda Call of Duty: Modern Warfare‘ye geleceğini daha önceden duyduğumuz Ghost karakteri ve daha birçok kült Call of Duty karakteri de 3. sezon ile birlikte maceraya dahil olacaklar.

 

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir