Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Warzone DLSS Desteğine Kavuştu

Call of Duty: Warzone DLSS Desteğine Kavuştu

Call of Duty: Warzone DLSS desteği açıklandı. Nvidia etkinliğinde duyurulan özellik son güncelleme ile oyuncuların beğenisine sunuldu.

Ocak ayında Nvidia Game On canlı yayınında duyurulan Call of Duty: Warzone DLSS (Deep Learning Super Sampling) desteği oyunun 3. sezon güncellemesi ile gerçekleşiyor. 3. Sezon güncelleme notlarında duyurulan DLSS desteği ile oyuncuların grafik deneyimi bir sonraki seviyeye çıkacak.  Özelliği kullanmak için GeForce RTX serisinden bir karta ihtiyacınız var. Call of Duty’nin DLSS desteğinden tam randımanı almak içinse serinin en az 20’li kartlarından birine sahip olmak gerekiyor.

Call of Duty: Warzone Sistem Gereksinimleri

25 gb’lık 3. sezon güncellemesi internet kotalarını yakmanın yanı sıra bir dizi iyileştirmeyi de beraberinde getirecek. İlk olarak kısıtlı zaman için duyurulan Hunt for Adler etkinliği 22 Nisan itibariyle başlıyor. Üzerine nükleer bomba düşecek olan Verdansk haritası da bu güncelleme ile birlikte tarihe karışıyor. Hikaye ve haritaların yanında oyuna getirilen bir dizi teknik iyileştirme de bulunuyor:

  • Cold War varillerinde Hip Spread ve ADS Idle Sway yükselmesine neden olan bir bug giderildi.
  • Bazı ZRG 20mm merceklerinin su altında nefes almayı engellemesi sorunu giderildi.
  • Öldüğünde bazı ganimetlerin yakına düşmesine neden olan bir bug giderildi.
  • Oyuncu nişancı koltuğuna geçerken ölürse onu görünmez ya da yenilmez hale getiren bir bug giderildi.
  • Rastgele operatör seçiminde sadece Koalisyon Operatörlerini seçen bir hata giderildi.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir