Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Warzone PlayStation 5 ve Series X Güncellemesi Aldı

Call of Duty: Warzone PlayStation 5 ve Series X Güncellemesi Aldı

Sevilen ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone PlayStation 5 ve Xbox Series X|S güncellemesi aldı. Detaylar haberimizde.

Oyunlar çeşitli güncellemeler aracılığıyla yeni nesil konsol teknolojilerinin tam potansiyelinden yararlanmayı hedefliyor. Bu bağlamda yüksek çözünürlüklü doku paketleri, üst düzey gölgelendirme ve vurucu ışıklandırmalar; çeşitli PlayStation 5 ve Xbox Series X|S oyunlarında kendilerine yer buluyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni nesil grafik güncellemesinin bir örneği de Mortal Shell: Enhanced Edition olmuştu. Yeni nesil grafik güncellemesi kervanına bugün itibarıyla sevilen Call of Duty oyunları Warzone ve Modern Warfare da katıldı. Güncelleme Activision tarafından resmi olarak duyurulmasa da PlayStation 5 ve PlayStation 4 Pro üzerinde 8.4 GB’lık bir boyuta sahip olduğu ortaya çıktı. Daha detaylı dokular ve yüksek çözünürlüğe sahip yüzeyler aksiyonun hiç durmadığı Call of Duty: Warzone’da yerini alacak.

Call of Duty: Warzone PlayStation 5 ve Xbox Series X güncellemesiyle beraber yeni nesil konsolların nimetlerinden yararlanacak. Her geçen gün oyuncu sayısını arttıran Warzone ise geçtiğimiz hafta Season 2 düdüğünü çalmıştı. Yeni modların yanı sıra dört yeni Operator karakterini de oyuna ekleyen yapım, savaşı çok daha canlı bir şekilde gözler önüne sunacak.

Activision ise geçtiğimiz günlerde Call of Duty oyunlarının 500 GB’lık PlayStation 4’e sığmayabileceğini ifade etmiş ve oyunculara son güncellemeler için konsollarda yer açmalarını önermişti.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir