Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Warzone, WWII Temalı Bir Haritayla Karşımıza Çıkabilir

Call of Duty: Warzone, WWII Temalı Bir Haritayla Karşımıza Çıkabilir

Call of Duty: Warzone, dönen söylentilere göre yeni, WWII temalı bir haritayı oyuncuların beğenisine sunacak.

Yine E3, yine söylentiler. Birçok oyunla veya gelmesi beklenen oyunla ilgili söylentilerin döndüğü bu dönemde doğruyu yanlıştan ayırmak pek mümkün olmuyor, fakat bazı söylentiler diğerlerinden daha ciddi olarak karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni Call of Duty oyununun 2. Dünya Savaşı esnasında geçeceğine dair duyumlar almıştık. Bunun yanında oyunun isminin Call of Duty: Vanguard olacağı da söylentiler arasındaydı. Şimdi ortaya çıkan söylenti ise bu oyunun yeni bir Warzone haritasını oyunculara sunacağına işaret etmekte.

Bu harita, Verdansk gibi oyunun çıkışından aylar sonra değil, oyunun çıkışıyla birlikte Warzone’a eklenecek. Duyumlara göre bu harita Verdansk’tan çok daha büyük olacak ve Pasifik civarında olacak. Haritada oyuncuların mobilitesini sağlamak için birçok yeni araç bulunacak.

Bir başka ihtimal ise yeni Call of Duty oyununun Warzone içerisinde duyurulacak olması. Activision, bu stratejiyi Black Ops Cold War için izlemişti ve birçok Warzone oyuncusu buna olumlu yaklaşmıştı. İsmi Call of Duty: Vanguard olması beklenen yeni oyun için de böyle bir duyuru olası gözüküyor.

Activision, yeni Call of Duty oyununu E3 2021’de tanıtmayacak. Ekip, bunun yerine yazın sonraki kısımlarına doğru oyununu tanıtmayı planlıyor. Fakat E3 kapsamında düzenlenecek olan Summer Game Fest’te yeni Warzone sezonunun tanıtım fragmanı paylaşılacak.

Kaynak: VGC

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir