Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of the Sea, Mayıs Ayında PlayStation Konsollara Geliyor

Call of the Sea, Mayıs Ayında PlayStation Konsollara Geliyor

Xbox Game Studios’un başarılı bulmaca oyunu Call of the Sea, mayıs ayında PlayStation oyuncularıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Norah adında bir kâşif olarak kayıp eşimizi ararken eski medeniyetlerin şaşırtıcı teknolojilerine şahitlik ettiğimiz bulmaca oyunu, 2020 yılının sonlarına doğru çıkmıştı. Başta sadece Xbox One, Xbox Series S/X ve PC için piyasaya sürülen Call of the Sea, Xbox Game Pass’teki yerini de hemen almıştı. Norah’ın hikâyesini bizlere sunan bu oyun, şimdi de PlayStation oyuncularıyla buluşacak. Call of the Sea, oyunun Twitter hesabından paylaşılan gönderiye göre mayıs ayında PlayStation 4 ve 5 için çıkışını yapacak.

Call of the Sea, PlayStation 4 ve 5 İçin Çıkacak

“Call of the Sea’nin Mayıs 2021’de PS4 ve PS5’e geleceğini heyecanla duyuruyoruz!”

Duyuru için paylaşılan gönderide oyundan bazı görüntülerle PlayStation logosunun oluşturulduğunu görüyoruz. Gönderinin altında beliren Xbox hesabı ise “We love to SEA it!” (Bunu görmek muhteşem) diye bir kelime oyunu yaparak oyuncuları güldürdü.

Call of the Sea, tıpkı beklendiği gibi hem PS4 hem de PS5 nesli için piyasaya sürülecek. Oyunun Xbox versiyonlarına baktığımızda da PlayStation için çift nesilli bir çıkışın gelmesi neredeyse kesin gibi gözüküyordu. Call of the Sea, mayıs ayında PS oyuncularıyla buluşacak. Henüz kesin bir çıkış günü belirtilmedi.

Call of the Sea’yi Steam’den 32 TL’ye ve Microsoft Store’dan 56,25 TL’ye alabilir, Xbox Game Pass üzerinden ise hem PC hem de Xbox’ta bedavaya oynayabilirsiniz. Oyunun PlayStation fiyatının da 20 dolar civarında olması bekleniyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir