Anasayfa > Oyun Haberleri > CD Projekt Cyberpunk 2077 Multiplayer Modunu Tekrar Değerlendiriyor

CD Projekt Cyberpunk 2077 Multiplayer Modunu Tekrar Değerlendiriyor

2020’nin en çok beklenen ve de en çok hayal kırıklığı yaratan yapımlarından Cyberpunk 2077 Multiplayer modu hakkında yeni bilgiler açıklandı.

Aralık ayında çıkışını gerçekleştiren Cyberpunk 2077 bu çıkış ile soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Yeni yamalar ve güncellemeler ile oyun düzeltilmeye devam etse de bu olaylı çıkışın şirketi olumsuz anlamda etkiledi. Bu etki Cyberpunk 2077’nin gelecekte çıkması beklenen multiplayer modunu da etkilemiş gibi duruyor.

Cyberpunk 2077’nin arkasındaki şirket CD Projekt’in stratejilerini paylaştığı videoda yapılan açıklamaya göre multiplayer mod hakkındaki ilerleyişlerini değiştirecekleri öğrenildi.

Oyunun çıkış döneminde yapılan açıklamalara göre Cyberpunk 2077 için GTA Online düzeyinde bir multiplayer modu planlanıyordu. Ancak bu plan daha sonrasında ayrı bir çok oyunculu oyun fikrine dönüşmüştü.

Paylaşılan strateji videosunda ise şirketin “multiplayer modunun anlamlı olacağı” bütün oyunlarına online özellikler getirmeyi hedeflediği öğrenildi. Geliştiriciler CP77 sonrasında akıllarındaki projenin bu oyunun multiplayer modu olduğunu ancak strateji değişikliğinden sonra bu hedefin büyük bir online proje yapmak yerine ellerindeki ve gelecekte çıkacak ürünlere online özellikler eklemek olduğunu söyledi.

Bu açıklamaların ardından Cyberpunk 2077 Multiplayer modunun geleceği tam olarak belirlenmese de konu hakkında oyuncuların aklında fikirler canlanmaya başladı. Muhtemelen uzun bir ertelenme ve hatta daha olası bir şekilde iptal durumuna giren bu moda ne olacağını hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir