Anasayfa > Oyun Haberleri > Celeste 2 Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Celeste 2 Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Büyük beğeni toplamayı başaran bağımsız yapımlardan olan Celeste 2. oyunu ile oyuncularla buluştu. Detaylar haberimizde.

Matt Makes Games tarafından geliştirilen ve 2018 yılının başlarında oyuncularla buluşan Celeste yılın en beğenilen bağımsız yapımlarından olmakla kalmadı aynı zamanda bu başarısını birçok prestijli ödülle de taçlandırdı. Piksel grafikleri, sürükleyici hikayesi ve platform ögelerini başarılı bir biçimde kullanması ile dikkat çeken Celeste üçüncü yılını kutlamak için oyuncuların karşısına Celeste 2: Lani’s Trek adlı devam oyunu ile çıkıyor.

Celeste 2

Geliştirici ekibin yapım aşamasını yalnızca birkaç günde tamamladığı Celeste 2: Lani’s Trek oyuncuların beğenisine tamamen ücretsiz bir biçimde sunulmuş durumda. Buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz oyun elbette ilk oyun kadar üzerinde çalışılmış bir yapım değil ve ilk oyunun oyuncular tarafından oldukça beğenilmiş olan görsel tarzını yansıtmaktan bir hayli uzak. Ancak yine de ilk Celeste oyununun yıl dönümünü kutlamak için özel olarak hazırlanmış ve internet üzerinden oyuncularla tamamen ücretsiz bir biçimde buluşturulmuş olan yapım özellikle de ilk oyunun hayranları tarafından ilgi ile karşılanmış vaziyette.

Indie Oyun Nedir? Başarılı Indie Oyun Örnekleri

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir