Anasayfa > Oyun Haberleri > Contact Mission Adlı 6 Adet Görev GTA Online İçin Geldi

Contact Mission Adlı 6 Adet Görev GTA Online İçin Geldi

GTA Online için 6 adet yeni Contact Mission eklendi. Detaylar haberimizde.

GTA Online’da para kazanmanın güzel yollarından birisi şüphesiz görev yapmaktır. Oldukça eğlenceli ve aksiyon dolu olan onlarca görevin üstüne 6 adet daha görev Contact Mission eklendi. Gerald’s Last Play adı altındaki bu görevlerin üstüne 29 Nisan’a kadar Contact Mission yapan oyunculara iki katı RP puanı ve GTA Online doları kazanacaklar. Görevler adı üstünde Gerald’ın görevleri olacak ve doğal olarak çete görevleri yapacağız. Bu görevleri tek başınıza ya da 4 kişiyle oynayabilirsiniz. Ayrıca oyundaki bazı satın alınabilir mülklerde ise indirim var. İndirimler ise şu şekilde:

  • Şirketlerde %50 indirim
  • Şirket içi dekorasyonlarda %60 indirim
  • Şirket garajları ve garaj içi modifiyecilerde %50 indirim
  • Kargo depolarında %50 indirim
  • Şirket garajları içi eklentilerde %60 indirim

Contact Mission

Contact Mission Nedir?

GTA Online’da eğlenceli ve hızlı para kazanma yollarından birisi olan Contact görevleri GTA V’in senaryo modundan tanıdığımız karakterlerin verdiği görevlerden oluşuyor. Trevor Philips, Lester Crest, Martin Madrazo, Lamar Davis ve Gerald karakterlerinin verdiği görevler genelde getir götür görevlerinden veya suikast görevlerinden oluşuyor. Görevlere başlamadan önce görevin zorluk derecesini değiştirebiliyor, başlayacağınız silaha kadar seçebiliyorsunuz. Görevin zorluğunu arttırdıkça tabi kazandığınız RP puanı ve GTA doları da artıyor haliyle. Onun dışında görevleri bitirme süreleriniz de bunlara ekleniyor. Ne kadar az sürede bitirirseniz o kadar fazla kazanıyorsunuz anlayacağınız. Bu görevleri kalabalık bir ekiple de yapsanız yaya halinde bitiremeyeceğiniz kesin. O yüzden görevleri, çoğu oyuncunun yaptığı taktikle yapmanızı tavsiye ederiz. Karin Kuruma (Zırhlı) adlı araç ile neredeyse hiç hasar alamadan görevlerin çoğunu kolaylıkla halledebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir