Anasayfa > Oyun Haberleri > Control İki Milyondan Fazla Dijital Kopya Sattı

Control İki Milyondan Fazla Dijital Kopya Sattı

Control Kasım ayında gösterdiği satış başarısıyla 2 milyon barajını aştı. Oyun geçtiğimiz gün Xbox Game Pass’te yerini aldı. Detaylar haberimizde.

Etkileyici FPS tarzı ile ilginç bir hikayeyi bünyesinde barındıran Control geliştiricisini mutlu etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Xbox Game Pass oyun kütüphanesine de eklenen oyun, Kasım ayını oldukça başarılı bir şekilde kapatarak iki milyondan fazla satış yaptı.

Sadece bir yıl boyunca Epic Games üzerinde satılan oyun Ağustos ayında Steam platformunda da satışa sunulmuştu. Yepyeni sürümü ile beraber ek paketini de barındıran oyun, oyunculara Jesse Haden’e hayat verme şansını tanıyor. Oyuncular Federal Bureau of Control’ün karargah binasında çeşitli gizemleri çözüyor ve The Hiss adlı bir düşmana karşı mücadele ediyor.

Control, son güncellemelerle beraber RTX tarafında da oldukça şahane gözüküyor. Çıkışından on beş ay sonra iki milyon satış barajını geçen yapım için Xbox Series X ve PlayStation 5 üzerinde de başarılı bir satış istatistiğine sahip diyebiliriz.

Control Xbox konsola ve Game Pass’e sahip olan oyuncular tarafından da oynanılabiliyor. Aralık ayı kapsamında Game Pass hizmetine eklenen oyun yeni nesil konsol kullanıcılarından da geçer not almayı başardı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir