Anasayfa > Oyun Haberleri > Cooking Simulator, 14 Ağustos’ta Xbox One’a Geliyor!

Cooking Simulator, 14 Ağustos’ta Xbox One’a Geliyor!

Birçok platformda oynanabilen yemek yapma simülasyonu Cooking Simulator, 14 Ağustos tarihinde Xbox One oyuncularıyla buluşuyor.

2019’da çıkış yapmış ve Macintosh, Linux, Switch, PC platformlarında oynanabilen aşçılık simülasyonunun Xbox One’a geleceği duyuruldu. 14 Ağustos’ta Xbox One için çıkış yapacak olan Cooking Simulator’un X1 versiyonu, dört oyun moduyla birlikte oyunculara sunulacak.

Career Mode, Sandbox Mode, Cooking School ve Leaderboard Challenge olarak dört modla birlikte oyunculara sunulacak olan Cooking Simulator, ilerleyen zamanlarda alacağı güncellemelerle birçok DLC ve bedava güncellemeye sahip olacak.

Oyunun Steam’deki yorumları oldukça olumlu. Seksenden fazla tarif ve yüz kırkın üzerinde gerçek hayattan alınmış malzemeyle Cooking Simulator oyunculara gerçek bir aşçılık deneyimi sunmakta. Oyunun gerçekçi fizik motoru da oyuncuların takdir ettiği unsurlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Steam’de normalde 32 TL olup şu an indirimli hâli 19.20 TL olan oyun, Epic Games Store’da ve Xbox Game Pass’te bulunmuyor. Oyunu Steam’den Car Mechanic Simulator ile birlikte alırsanız iki oyuna da daha iyi bir fiyata sahip olabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir