Anasayfa > Oyun Haberleri > Crysis Hesabından Esrarengiz Tweet! Yeni Oyun mu Geliyor?

Crysis Hesabından Esrarengiz Tweet! Yeni Oyun mu Geliyor?

Crysis resmi Twitter hesabı geride bıraktığımız saatlerde esrarengiz bir tweet attı. Oyuncuları heyecanlandıran tweet, “Efsane seri geri mi dönüyor” sorularını akıllara getirdi.

Crytek’in efsane serisi ilk oyunuyla pek çok oyuncunun gönlüne taht kurmuş, oyun dünyasını da büyük ölçüce etkileyecek yeniliklere yol açmıştı. Özellikle grafikleri ve açık dünyasıyla dikkatleri çekip o dönemin oyuncularının adeta dibini düşüren ilk oyundan sonra 2011 senesinde serinin ikinci oyunu gelmiş, ortalamanın belki bir tık üstü eleştiriler almıştı. Serinin 2013’te çıkan üçüncü ve son oyunu da hem iyi hem kötü eleştirilere maruz kalmış ama beklenen satışa ulaşamayınca serinin sonu gelmişti.

“Veri Alınıyor”

Satış açısından başarısız bir üçüncü oyundan sonra serinin sesi solu kesilmişti. Tabii ki bu sesizlik sosyal medya hesaplarından da gayet net görülebilir. Zira  Crysis Twitter hesabı 2016’dan beri tweet atmak şöyle dursun, hiçbir etkileşimde bulunmuyordu. Sessizliği sürpriz bir şekilde bozan hesap, hepimizin yüreğine adet umut serpti. Serinin sadık hayranları da bu heyecanlarını sosyal medya hesaplarından dile getirdiler. “RECEIVING DATA” yani “VERİ ALINIYOR” şeklinde atılan tweeti aşağıdan görebilirsiniz.

Remastered mı Geliyor?

Pek çok tahmin bu yönde görünüyor. Her ne kadar kalpler serinin devamı için çarpsa da bu konuda çok fazla umutlu olmayın derim. Crysis Remastered konusunda ise şimdiden sevinmeye başlayabilirsiniz ama resmi açıklamayı beklemekte de fayda var.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir