Anasayfa > Oyun Haberleri > Crysis Remastered Nintendo Switch Sürümünün Çıkış Tarihi Belli Oldu

Crysis Remastered Nintendo Switch Sürümünün Çıkış Tarihi Belli Oldu

Duyurusuyla birçok oyuncuyu heyecanlandıran Crysis Remastered’in çıkış tarihi geçtiğimiz hafta ertelenmişti. Fakat Crysis Remastered Nintendo Switch için planlanan tarihte çıkış yapacak.

crysis remastered nintendo switch

Crysis Remastered Nintendo Switch hariç tüm platformlar için ertelenmişti. Oyunun Nintendo Switch platformuna çıkacağı tarih ise 23 Temmuz 2020 olarak belirlendi.

Crysis’in resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda:

“Crysis Hayranları,

Crysis Remastered çıkış tarihi hakkındaki son duyurumuzu görmüş olabilirsiniz ve sizin için iyi bir haberimiz var:

Crysis’in 23 Temmuz 2020’de Nintendo Switch’e geleceğini doğrulayabiliriz.”

Crysis Remastered fragmanının ilk gösterimi olumsuz tepkilere maruz kalmıştı. Yoğun eleştiriden sonra konu hakkında duyuru yapan Crytek, oyunu daha iyi bir hale getirmek için erteleme kararı aldığını belirtti. Fakat oyunun Nintendo Switch platformuna çıkış tarihinde ise bir değişiklik yok. 23 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla sevilen FPS oyunu Switch üzerinde oynanabilecek.

 

Crysis Remastered Hakkında

crysis remastered nintendo switch

Birkaç ay önce Crytek’in resmi Twitter hesabından yapılan gizemli paylaşımlar sonucunda Crysis Remastered’in geleceğine dair tahminler öne sürülmüştü. Geçtiğimiz günlerde yapılan paylaşım sonucunda Crysis Remastered çıkış tarihi resmi olarak duyurulmuştu.

FPS severlerin en gözde oyunlarından biri olan Crysis, çıktığından bu yana birçok internet şakasına konu olmuş; Türkçe dublaja sahip olmasından dolayı ülkemizde de büyük ses getirmişti. Serinin oyunları günümüzde hala severek oynanırken, sistem performanslarını sınamak için de kullanılıyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir