Anasayfa > Oyun Haberleri > Crysis Remastered’ın En Yüksek Grafik Ayarı: ”Crysis’ı Çalıştırabilir mi?”

Crysis Remastered’ın En Yüksek Grafik Ayarı: ”Crysis’ı Çalıştırabilir mi?”

 Crytek ve Saber Interactive tarafından geliştirilen Crysis’ın Remastered sürümünde en yüksek grafik ayarının adı belli oldu. Crytek, Crysis Remastered’ın en yüksek grafik ayarına ”Crysis’ı Çalıştırabilir mi?” adını verdi. Detaylar haberimizde.

2007 yılında piyasaya çıkan ve bilim kurgu FPS denince akla gelen önemli isimlerden birisi olan Crysis serisinin ilk oyunu Crysis’ın Remastered sürümü yolda ve çıkışına az bir süre kaldı. Çıkışına az bir süre kala oyunla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Crysis resmi Twitter  sayfasından paylaşılan gönderide PC oyuncularına özel oyunun en yüksek grafik ayarının isminin ”Can it Run Crysis?” yani ”Crysis’ı Çalıştırabilir mi?”, ”Crysis’ı kaldırabilir mi?” olacağı açıklandı. Zamanında sistemleri zorlayan ve forumlarda bu soru kalıbıyla yüzlerce konusu açılan Crysis’ın günümüzde de bu ada sahip bir grafik ayarının olması oldukça keyif verici.

Crysis Remastered PC Sürümü Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

Crysis Remastered Hakkında

Crysis Remastered, Crytek ve Saber Interactive tarafından geliştirilen 2007 yapımı Crysis serisinin ilk oyunu Crysis’in geliştirilmiş hali olarak karşımıza çıkıyor. Crysis Remastered, oyunun tek oyunculu hikaye moduna odaklanıyor ve oyunculara aynı hikayeyi daha yüksek doku, grafik kalitesi, 8K’ya kadar çözünürlük, HDR, RTX ve DLSS desteği eklenmiş bir şekilde deneyimleme fırsatı sunuyor.

Crysis Remastered Çıkış Tarihi

Crysis Remastered, 18 Eylül 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarına çıkışını yapacak. Oyun PC platformunda sadece Epic Store üzerinden satışa sunulacak.

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir Yorum

  1. Adamlar ölmüş bir meme i tekrar canlandırıyorlar valla helal olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir