Anasayfa > Oyun Haberleri > CS:GO Dürbünsüz, Flaşlı ve Smoke İçi Öldürme İkonlarına Kavuşuyor!

CS:GO Dürbünsüz, Flaşlı ve Smoke İçi Öldürme İkonlarına Kavuşuyor!

2012’nin yazında çıkıp hâlâ aktivitesini sürdüren oyun CS:GO, uzun zamandır sessizce beklenen öldürme ikonlarını yeni güncellemeyle oyuna getirdi.

CS:GO, çıkmasının ardından sekiz sene geçmesine rağmen hâlâ aktivitesini sürdüren bir oyun. Yeni güncellemelerle birlikte sürekli canlı tutulan oyuna rakip olabilecek VALORANT’ın kapalı betasının başlamasının ardından bu güncellemeler daha da sıklaşmış durumda. Bir önceki güncelleme ile VALORANT’ta bulunan bir özellik olan izlenen oyuncunun nişangâhını görme CS:GO’ya da gelmişti.

Bu güncellemede ise oynanışa çok önemli bir etkisi olmamasına rağmen uzun zamandır beklenen bir özellik CS:GO’ya getirildi. Sağ üstte çıkan öldürme ikonlarına körken öldürme, dürbünsüz öldürme ve smoke içi öldürme ikonları da eklenmiş durumda. Bu özellikle birlikte birini bu şekilde vurursanız diğer oyuncuların da bundan haberi olacak. İkonlar ise aşağıdaki şekilde gözükmekte:

ct t

Yeni güncellemeyle birlikte oyuna gelen tek yenilik bu olmadı. Ana sayfasındaki harita Nuke’a değiştirilen oyunun Chlorine haritasında çeşitli bölgelere birçok ışık eklenirken aynı haritanın mavi renk ayarı yükseltildi ve A bombalama alanı biraz daha genişletildi. Güncellemeyle ilgili bütün detayları incelemek isterseniz buraya tıklayarak yama notlarına ulaşabilirsiniz.

CS:GO, insanların koronavirüs sebebiyle evde kaldığı bu dönemde her oyun gibi oyuncu akınından nasibini almıştı. Steam’de anlık oyuncu sayısı rekorunu 1.3 milyon ile kıran oyun, karşısına çıkan rakiplerine rağmen gelen güncellemelerle daha uzun süre zirvede kalacak gibi gözüküyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir